Gigabyte Eagle RTX 3060ti Isınması

70-72 yi geçmemesi gerek. çok fazla bi kez daha gönder garantiye bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadarmı gerçekten abi o kadar olcağını düşünmezdim
İncelemelerine bak. Farklı modellere bakıp 72'yi geçmemesi gerek gibi bir şey söyleyemezsin.

eagle serisinde hotspot sıcak çalışması gpuyada yansıyor sanırım. ben gaming oc ve windforce kullandım. gaming oc serisi 63 dereceyi geçmiyorken windforce 67-68lerde geziniyordu. yani eagle en giriş seviye diyebiliriz diğer markalardaki dual ventus gibi.
gaming oc kullanııyorum bende sıcaklık değerlerinden memnunum hostspot sıcaklığı furmark testinde boşta 40 derece yük altında maks 84 derece gördüm

eagle serisinde hotspot sıcak çalışması gpuyada yansıyor sanırım. ben gaming oc ve windforce kullandım. gaming oc serisi 63 dereceyi geçmiyorken windforce 67-68lerde geziniyordu. yani eagle en giriş seviye diyebiliriz diğer markalardaki dual ventus gibi.
msi'nin ventusuna kurban olayım o zaman 72yi geçmedi furmarkta oyunlarda 69u geçmiyo

gaming oc kullanııyorum bende sıcaklık değerlerinden memnunum hostspot sıcaklığı furmark testinde boşta 40 derece yük altında maks 84 derece gördüm
3060ti gamin oc 3 fanlı model için hotspot bir tık fazla gibi daha akışı nasıl kasanın bende hotspot 78lerde gpu 63lerde geziyor tam yük altında.

msi'nin ventusuna kurban olayım o zaman 72yi geçmedi furmarkta oyunlarda 69u geçmiyo
işte eagle dual ventus soğutması ayrı, tuf gaming z gaming oc ayrı, rog gaming x, aorus soğutması ayrı oluyor. giriş orta yüksek gibi. eagle ventus dual yüksek fan devirleri ses yapması ve hotspotun bir tık sıcak çalışmalarıyla meşhurlar.

3060ti gamin oc 3 fanlı model için hotspot bir tık fazla gibi daha akışı nasıl kasanın bende hotspot 78lerde gpu 63lerde geziyor tam yük altında.

işte eagle dual ventus soğutması ayrı, tuf gaming z gaming oc ayrı, rog gaming x, aorus soğutması ayrı oluyor. giriş orta yüksek gibi. eagle ventus dual yüksek fan devirleri ses yapması ve hotspotun bir tık sıcak çalışmalarıyla meşhurlar.
3070 hocam bendeki

bizim şirkette bi kasaya rtx 3060 gigabyte eagle alındı, yüksek yüklere çıkınca tatatatatatatata hayvan gibi yüksek devirde çalışıyor bi de boşta bile ısınıyor çok komik kart almayın gigabyte falan, aynı olay zotac twin edge içinde geçerli onlardan da uzak durun :D

3070 hocam bendeki
3070 değerleriyse normal. şöyle diyim herkese
gigabyte eagle , msi ventus, asus dual giriş yani en alt seviye soğutmalarıyla meşhurdur.
eagle mesela hotspotta çok ısınır gpuya yansır, asus dual ise direk gpu sıcak çalışır ve fan artıtır, msi ventus tıpkı asus gibi davranır ama bir tık hotspotta sıcaktır.
bu yüzden bütçeniz yetiyorsa ve soğutmamda iyi olsun diyorsanız gigabyte'da gamin oc serisi, asusta tuf serisi, msida gaming z serisinden abanın diyebiliriz :)

O kart için aşırı normal. Bir sıkıntı yok.

bizim şirkette bi kasaya rtx 3060 gigabyte eagle alındı, yüksek yüklere çıkınca tatatatatatatata hayvan gibi yüksek devirde çalışıyor bi de boşta bile ısınıyor çok komik kart almayın gigabyte falan, aynı olay zotac twin edge içinde geçerli onlardan da uzak durun :D
Gigabyte almayın diye bir şey olamaz. Windforce ve Eagle alınmaz ama Gaming, Aorus bal gibi de alınır.

he genelleme için özür dilerim, gaming ve aorus konusunda katılıyorum ama eagle ve windforce gerçekten berbat bi seri

Her ekran kartı için aynı sıcaklık beklenmez. Marka ne olursa olsun 100W çalışanla 400W çalışan ekran kartı bir değil sonuçta.

Batuhan, Eagle için o sıcaklık maalesef normal. Hatta üzerine %90 fan devrine kadar çıkıyor o kartın soğutması pek iyi değil.
Kartın %90 fan devri 2000 rpm civarı... O kadar sesli çalışmıyor yalnız kesinlikle rahat bir şekilde kullanamıyorum. Garantisi hala mevcut, servise gönderip çözüm isteyeceğim.

İncelemelerine bak. Farklı modellere bakıp 72'yi geçmemesi gerek gibi bir şey söyleyemezsin.
Direkt Abdullah Hacıgül'ün incelemesinde denk geldim. 1900 rpm'e çıktığını ve bunun %97 fan hızı olduğunu söyledi. Yalnız bu kadar ısınmıyordı bu kart. İncelemesimi bir daha bulacağım.

Kartın %90 fan devri 2000 rpm civarı... O kadar sesli çalışmıyor yalnız kesinlikle rahat bir şekilde kullanamıyorum. Garantisi hala mevcut, servise gönderip çözüm isteyeceğim.
kanka kartta kapanma var mı yok, performans düşüklüğü var mı yok. ee garanti ne yapcak? hiçbişey bi termal macunu değişir gönderir. yan daha soğuk çalışan kart istiyorsan gaming oc aourus vs alsaydınız demeye getirecekler. fiyatı ucuz çünkü. ne kaa ekmek o kaa köfte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,534
Üyeler
188,948
Son üye
atommini2
Geri