samet fidan
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
4 seçenek var hangisini seçmeliyimhocam 180hz kullanabilmek için monitör ayarlarından overdrive açın
4 seçenek var hangisini seçmeliyimhocam 180hz kullanabilmek için monitör ayarlarından overdrive açın
pardon hocam overclock demek istedim ama overdrive ayarınıda balance de kullanabilirsiniz4 seçenek var hangisini seçmeliyim
teşekkür ederim ben sadece oyun içi ve pc den yaptıgım ayarlarla 180 hz oldu sanmıştım öyle yazıyordu açtım şimdi onu dapardon hocam overclock demek istedim ama overdrive ayarınıda balance de kullanabilirsiniz
ekran çözünürlüğü kaçta kullanmamı tavsiye edersinizpardon hocam overclock demek istedim ama overdrive ayarınıda balance de kullanabilirsiniz
monitör 1080p zaten 1920x1080p de kullanın üstü desteklemediği için görüntüyü bozarekran çözünürlüğü kaçta kullanmamı tavsiye edersiniz
HDMİ geliyor sadece zaten. Bana monitörün ışığı çok parlak gelmişti ama AMD veya NVİDİA denetim masasından ışık ayarlarını yapabilirsin. Onun dışında monitörün kendi ayarı üzerinden de kendine göre ayarlama yapabilirsin.kanka bana gönderilmedi bu konu hakkında yazmalımıyım sence itopyaya