aralarında bi 50 tl oynuyor lenovo aldım ölü piksel çıktı değişim edicektim itopyada indirimde olduğunu gördüm kararsız kaldım.bence gigabyte hem daha ucuz
aralarında bi 50 TL oynuyor lenovo aldım ölü piksel çıktı değişim edicektim itopyada indirimde olduğunu gördüm kararsız kaldım.
Lenovo R25i'de 1ms GTG hariç neredeyse her şey var (epeyde GTG gösteriyor kendi sitelerinde herhangi bir GTG ibaresi yok)Arkadaşlar iki monitörde indirimli geliyor. Lenovo da bi oc süresi var 30 dk aklınızda olsun. sizce hangisi alınmalı daha iyidir bi incelerseniz sevinirim ?
Lenovo R25i'de 1ms GTG hariç neredeyse her şey var (epeyde GTG gösteriyor kendi sitelerinde herhangi bir GTG ibaresi yok)
25 inç FHD IPS 165Hz, 1ms (MPRT), 400 nit, 8 bit, Pivot, Yükseklik Ayarı, Swivel, Adaptive Sync, FreeSync Premium, G-Sync, HDR400, ClearMR7000, 6w Hoparlör, HDMI 2.1
HP Omen 25i'de de birçok özellik bulunuyor
25 inç FHD IPS 165Hz, 1ms (MPRT), 400 nit (Maks 450), 8 bit, Swivel, Adaptive Sync, FreeSync Premium Pro, G-Sync, HDR400, HDMI 2.0
Gigabyte G24F-2 modelinde
24 inç FHD SS IPS 165Hz (180Hz OC Lenovo gibi 30 dk değil süresiz), 1ms (MPRT), 300 nit, 6+2 FRC bit, %125 sRGB, %95 DCI-P3, Yükseklik Ayarı, Adaptive Sync, FreeSync Premium, G-Sync, HDR Ready, HDMI 2.0
G24F-2'de ölü piksel sorununu yaşayan çok arkadaş var Omen hakkında pek bir şey diyemiyorum R25i'de de ölü piksel yaşayan bir arkadaş olmuş.
F/P olarak şu anlık 4.500 TL bandında ben olsam HP Omen 25i alırdım.
5.000 TL bütçeye çıkarsan Lenovo R25i önerebilirim bi monitörde arayabileceğin özelliklerin neredeyse hepsini barındırıyor.
Veya biraz daha kafan rahat olsun istersen demek isterim ama olay şansa kalıyor Dell G2422HS modeline bakabilirsin. Yine 5.000 TL bütçelerde fazlasıyla övülen bir modeldir kendisi.
165Hz veriyor bence fazlasıyla yeterli 180Hz değeri 30 dakika kullanılabiliyormuş muhtemelen onu yazılımla düzeltirler. Yeni bir model olmasına veriyorum ama düzelmezse de yapacak bir şey yok piyasada muadillerinin sunduğu özelliklerin fazlasını sunan bir modeldir kendisi.4400 e Lenovo geldi değişim yaptırıcaktım bunu görünce arada kaldım o zaman lenovodan devam 180 hz o kadar önemli değil demi?
bi kaç yıl düzelmez sanırım servisi ile konuştum tüm monitörlerinde bu durum varmış.165Hz veriyor bence fazlasıyla yeterli 180Hz değeri 30 dakika kullanılabiliyormuş muhtemelen onu yazılımla düzeltirler. Yeni bir model olmasına veriyorum ama düzelmezse de yapacak bir şey yok piyasada muadillerinin sunduğu özelliklerin fazlasını sunan bir modeldir kendisi.
neden mesela hocam açarmısınız biraz özellik konusundan.Gigabyte![]()