ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Git git siyah ekranda siyah renk yok altta sağda azcik beyaz ışık sızması olsa bırak kullan dicem panel olmuş resmenO zaman yarın mağazaya gidiyorum
Git git siyah ekranda siyah renk yok altta sağda azcik beyaz ışık sızması olsa bırak kullan dicem panel olmuş resmenO zaman yarın mağazaya gidiyorum
Ama faturası daha gelmedi bir şey olur mu birde 2 tane ufak jelatini söktüm kutudan çıkarırkenGit git siyah ekranda siyah renk yok altta sağda azcik beyaz ışık sızması olsa bırak kullan dicem panel olmuş resmen
Bişey olmaz diye düşünüyorumAma faturası daha gelmedi bir şey olur mu birde 2 tane ufak jelatini söktüm kutudan çıkarırken
Kredi kartına taksitle almıştım iade ne kadar sürer bilgin var mı ve yerine ne alabilirim öneriniz var mıBişey olmaz diye düşünüyorum
Kredi kartı ile aldıysan itopya insiyatifine kalmis hızlı yatırırlar ama ben 3 günde almıştım iade paramiKredi kartına taksitle almıştım iade ne kadar sürer bilgin var mı ve yerine ne alabilirim öneriniz var mı
Bütçeni söylersen yardımcı olurum ayrıca aldığın monitör kronik ısınma sorunu var oc olduğu için de pek iyi deil zatenKredi kartına taksitle almıştım iade ne kadar sürer bilgin var mı ve yerine ne alabilirim öneriniz var mı
Bu monitörle HP OMEN 25i arasında kalmıştım HP omen seçtim çok memnunumKredi kartı ile aldıysan itopya insiyatifine kalmis hızlı yatırırlar ama ben 3 günde almıştım iade parami
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeni söylersen yardımcı olurum ayrıca aldığın monitör kronik ısınma sorunu var oc olduğu için de pek iyi deil zaten
3500 en fazlaBu monitörle HP OMEN 25i arasında kalmıştım HP omen seçtim çok memnunum
Pardon hocam indirimi bitmiş sanırım. Biz 3400 TL'ye aldık. Almadan önce sizdeki monitörle HP omen arasında kalmıştım. gigabyte hem kronik sorunları olan hem de itopyanın satmış olduğu bir ürün olduğu için omene şans verdim çünkü hem paneli çok kaliteliydi hem de Amazon satıyordu. Bir daha indirime düşer mi bilmem umarım düşer ve ihtiyacı olan alır3500 en fazla
Bilgisayar siparişi verdim gaming.gen.tr'den o gelmeden önce alayım diye yorumlara bakarak bunu sipariş etmiştim hata etmişimPardon hocam indirimi bitmiş sanırım. Biz 3400 TL'ye aldık. Almadan önce sizdeki monitörle HP omen arasında kalmıştım. gigabyte hem kronik sorunları olan hem de itopyanın satmış olduğu bir ürün olduğu için omene şans verdim çünkü hem paneli çok kaliteliydi hem de Amazon satıyordu. Bir daha indirime düşer mi bilmem umarım düşer ve ihtiyacı olan alır
Hocam sanırım bu aralar monitörler indirimde kaçırmayın derimBilgisayar siparişi verdim gaming.gen.tr'den o gelmeden önce alayım diye yorumlara bakarak bunu sipariş etmiştim hata etmişim
öyle düşündüm aslında ama değişim için de bekletirler mağazada stok yok denemeden almak istemiyorum hevesim kırıldı :/Ölü piksel siyah olur sende ki yeşil renk
renkli olup çalışmayan piksellere canli piksel deniyor
Ürünü yeni olduğundan ötürü bu ürün ayıplı mal oluyor ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep et onarım falan isteme sakın