- Konu Sahibi Konu Sahibi
önerdiğiniz bir model ya da marka var mıHocam sanırım bu aralar monitörler indirimde kaçırmayın derim
önerdiğiniz bir model ya da marka var mıHocam sanırım bu aralar monitörler indirimde kaçırmayın derim
Benim maalesef yok hocam.önerdiğiniz bir model ya da marka var mı
Stok yoksa para iadesi alırsın yada üst modelini verebilirleröyle düşündüm aslında ama değişim için de bekletirler mağazada stok yok denemeden almak istemiyorum hevesim kırıldı :/
İtopyanın böyle bir şey yapacağını düşünmüyorumStok yoksa para iadesi alırsın yada üst modelini verebilirler
Samsung tv almıştık 1 tane canlı piksel çıkmıştı ekranın sağ tarafında yeşil bir tane nokta değişim istedik stok olmadığı için bir üst modelini fiyat farkı almadan verdiler
En kötü para iadesi alırsınİtopyanın böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum
yenisini almak için paranın geri gelmesini beklicem bideEn kötü para iadesi alırsın
önerdiğiniz bir model ya da marka var mı
bu fiyata çıkamam bi tık daha düşürsek öneriniz nedirBu modeli alabilirsiniz hocam bütçeniz yetmiyorsa başka model önerebilirimDell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
bide aynı sorunla bunda da karşılaşmak istemiyorum deneyip alabileceğim bir şey olursa çok daha iyi olurbu fiyata çıkamam bi tık daha düşürsek öneriniz nedir
Bu modeli alabilirsiniz hocam bütçeniz yetmiyorsa başka model önerebilirimDell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr