Neler Yeni

GIGABYTE G24F Ölü Piksel

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
Kredi kartına taksitle almıştım iade ne kadar sürer bilgin var mı ve yerine ne alabilirim öneriniz var mı
Kredi kartı ile aldıysan itopya insiyatifine kalmis hızlı yatırırlar ama ben 3 günde almıştım iade parami
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi kartına taksitle almıştım iade ne kadar sürer bilgin var mı ve yerine ne alabilirim öneriniz var mı
Bütçeni söylersen yardımcı olurum ayrıca aldığın monitör kronik ısınma sorunu var oc olduğu için de pek iyi deil zaten

Aaahmt

80+ Silver
Kredi kartı ile aldıysan itopya insiyatifine kalmis hızlı yatırırlar ama ben 3 günde almıştım iade parami
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni söylersen yardımcı olurum ayrıca aldığın monitör kronik ısınma sorunu var oc olduğu için de pek iyi deil zaten
Bu monitörle HP OMEN 25i arasında kalmıştım HP omen seçtim çok memnunum

Aaahmt

80+ Silver
Pardon hocam indirimi bitmiş sanırım. Biz 3400 TL'ye aldık. Almadan önce sizdeki monitörle HP omen arasında kalmıştım. gigabyte hem kronik sorunları olan hem de itopyanın satmış olduğu bir ürün olduğu için omene şans verdim çünkü hem paneli çok kaliteliydi hem de Amazon satıyordu. Bir daha indirime düşer mi bilmem umarım düşer ve ihtiyacı olan alır

umutkrtp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut Karatepe
Pardon hocam indirimi bitmiş sanırım. Biz 3400 TL'ye aldık. Almadan önce sizdeki monitörle HP omen arasında kalmıştım. gigabyte hem kronik sorunları olan hem de itopyanın satmış olduğu bir ürün olduğu için omene şans verdim çünkü hem paneli çok kaliteliydi hem de Amazon satıyordu. Bir daha indirime düşer mi bilmem umarım düşer ve ihtiyacı olan alır
Bilgisayar siparişi verdim gaming.gen.tr'den o gelmeden önce alayım diye yorumlara bakarak bunu sipariş etmiştim hata etmişim

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Ölü piksel siyah olur sende ki yeşil renk

renkli olup çalışmayan piksellere canli piksel deniyor

Ürünü yeni olduğundan ötürü bu ürün ayıplı mal oluyor ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep et onarım falan isteme sakın

umutkrtp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut Karatepe
Ölü piksel siyah olur sende ki yeşil renk

renkli olup çalışmayan piksellere canli piksel deniyor

Ürünü yeni olduğundan ötürü bu ürün ayıplı mal oluyor ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep et onarım falan isteme sakın
öyle düşündüm aslında ama değişim için de bekletirler mağazada stok yok denemeden almak istemiyorum hevesim kırıldı :/

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
sadetdin yaman
BENDEDE ÇIKTI 4 TANE İADE ETTİM DİREKT

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular