ChristianSerratos
80+ Silver
Monitör aldığım zaman monitör fiyatları düşüyor
M modeli daha üst seviye.M27Q dan ne farkı var bilmiyorum ama M27Q çok güzel monitör. Fakat sadece asağı yukarı oynuyor sağa sola dönmüyor
Valla daha az ışık sızması ve az ölü pikselli modeli olabilir M27Q var bende outletten almıştım 4-5 tane aldım sanırım. 1 tanesi hariç hepsinde ölü piksel vardı. M27Q nun sıfır da yokmuş pek galiba. Bozulsa başka model veriyorlar. Biri 2k 170hz monitörünü ölü pikselli diye verip 2K 240Hz monitör almıstı sıfırM modeli daha üst seviye.
Efso bi Monitör kullanmıştımjamesdonkey 144 hz 27ınc kullanıyorum ama bu monıtor fiyatı cok iyi alsammı kararsız kaldım suan
bu sitede her monitör var mı benimkini bulamıyorumAlmak isteyen arkadaşlara bu link yardımcı olur.
Gigabyte G27Q Review
The Gigabyte G27Q is a great budget gaming monitor. It's similar to the Gigabyte G27QC, except it has an IPS panel. This means it has wide viewing angles, but it...www.rtings.com
Olabilir hocam ben sadece teknik olarak model kodu olarak bahsettim, kullanmadım. M28U aldım şimdi onu kullanıyorum. almadan önce yerli ve yabancı çok fazla kaynak araştırdım o yüzden biliyorum.Valla daha az ışık sızması ve az ölü pikselli modeli olabilir M27Q var bende outletten almıştım 4-5 tane aldım sanırım. 1 tanesi hariç hepsinde ölü piksel vardı. M27Q nun sıfır da yokmuş pek galiba. Bozulsa başka model veriyorlar. Biri 2k 170hz monitörünü ölü pikselli diye verip 2K 240Hz monitör almıstı sıfır
bitmişGigabyte G27Q 27 2560x1440 144Hz 1ms HDMI DP HDR 400 IPS Gaming Monitör
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com