Yardım Gigabyte G27Q vs ASUS TUF VG27AQ1A

Otrivine

80+
Reaksiyon skoru
45
Başlıktan anlayacağınız gibi hangisi alınmalı? Biri İtopya'da 4500 lira diğeri gaminggentr de 5000 fakat cashback ve ekipmanı anlat ile 4300'lere kadar iniyor. Hangisi alınmalı? Hangi site üzmez ve hangi ürün daha iyidir?

Asus bence.

asus tercih etmelisin nedeni 3 yıl garnti olması kontrast değerleri ve parlaklık değerlerini yüksek olması panel olarak daha kaliteli olması asus alınmasında öne geçiyor

asus tercih etmelisin nedeni 3 yıl garnti olması kontrast değerleri ve parlaklık değerlerini yüksek olması panel olarak daha kaliteli olması asus alınmasında öne geçiyor
Teşekkür ederim bende de özellikle garantiden asusa yönelmiştim. Ama parlaklık için gigabyte çok daha fazla parlaklık değerine sahip sanırım. Hatta asusun düşük olduğunu yazanlar olmuş.

Geçen aldım asusu gözün kapalı alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim bende de özellikle garantiden asusa yönelmiştim. Ama parlaklık için gigabyte çok daha fazla parlaklık değerine sahip sanırım. Hatta asusun düşük olduğunu yazanlar olmuş.
Parlaklık en son takılacağın şey asusun renk dolgusu perfect

Geçen aldım asusu gözün kapalı alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlaklık en son takılacağın şey asusun renk dolgusu perfect
Hocam hangi siteden aldınız. Gaming gen tr üzerinden alacağım ölü piksel va durumlarında soeun çıkarırlar mı bilemedim de.

asus panel derinlikleri daha güzel asus sitesinde karşılaştırabilirsiniz

Hocam hangi siteden aldınız. Gaming gen tr üzerinden alacağım ölü piksel va durumlarında soeun çıkarırlar mı bilemedim de.
Gaming gen den aldım geri ödemeside var zaten monitörün tavsiye ederim
Gaming gen test yapmıyor ama ölü pixel vs çıkarsa değişim yapıyorlar eğer test ederek alıcam dersen itopya ve vatan test yapabiliyor

Gaming gen den aldım geri ödemeside var zaten monitörün tavsiye ederim
Gaming gen test yapmıyor ama ölü pixel vs çıkarsa değişim yapıyorlar eğer test ederek alıcam dersen itopya ve vatan test yapabiliyor
Değişim yapıyor olmalaro yeterli benim için ya. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,396
Üyeler
184,931
Son üye
Abdurrahman08
Geri