Neler Yeni

Yardım Gigabyte G27QC A Alınır mı?

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet

Arkadaşlar merhaba. Forumda ilk konum aynı konu açıldıysa görmedim yanlış bir şey söylersem de kusura bakmayın. Tercihimi IPS panelden yana kullanmak istiyordum fakat takip ettiğim monitörlerin fiyatları uçtu gitti. Bütçem 5500 TL ve mevcut bütçedeki 2K IPS monitörleri bayağı bir takip etmem sonucu 'Acaba VA mı alsam?' diye derin düşüncelere girdim. Bütçedeki IPS monitörlerin yabancı karşılaştırma sitelerinde en düşük tierlara konulduğunu gördükten sonra almaktan vazgeçtim. Yukarıdaki monitörü kullanan var mıdır? Varsa memnun mu? Özellikleri fiyatına göre gayet uygun geldi fakat panelin VA olması derin düşüncelere sokuyor, fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

canyrkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can yargili
Hocam ben aldım guzel fiyat kacirma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Curved monitörlerde va daha iyidir

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben aldım guzel fiyat kacirma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Curved monitörlerde va daha iyidir

Hayırlı olsun hocam , ghosting testini paylaşma şansınız var mıdır? VA panellerde ghosting sıkıntısı var diye biliyorum , abartılı değilse düşünebilirim.

Bir de bildiğim kadarıyla zaten Curved VA panellere özel , IPS Curved bulunmamakta. Varsa da çok nadir diye biliyorum.

canyrkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can yargili
Ürün gelene kadar indirim biter hocam YouTube da videolara baktım açıkçası içime çok sinerek aldım keşke yan yatsaydi ama haricinde panel kalitesi olsun tasarımı olsun çok iyi

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Youtubedaki videolardaki G27QC , bu yeni modeli olan G27QC A arada küçükte olsa farklılıkları var ve bu monitörün videosu bulunmuyor hocam. O yüzden sormuştum.

Üst düzey FPS oyuncusu değilsen çok fark ettirmez zaten. Hikayeli falan oyun oynuyorsan curved daha zevkli. IPS alman tabii ki daha iyi ama bu fiyatlarda IPS zor. Anca düşerse 4999 TL ye falan nadir indirimle düşer.

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Üst düzey FPS oyuncusu değilsen çok fark ettirmez zaten. Hikayeli falan oyun oynuyorsan curved daha zevkli. IPS alman tabii ki daha iyi ama bu fiyatlarda IPS zor. Anca düşerse 4999 TL ye falan nadir indirimle düşer.

Triple A oyunları ağırlıklı olarak oynuyorum hocam. FPS çok nadir oynarım. 5600 TL civarlarına çıkabilirim daha ucuzu olursa çok daha iyi olur tabii. Yaklaşık 1 aydır falan piyasayı takip ediyorum fakat hala güzel bir indirime denk gelemedim maalesef. Sizce 11.11 ya da Black Friday gibi indirimlerde bu fiyat aralığında IPS bulmak mümkün olabilir mi? Amazon Prime Day indirimleri hayal kırıklığı olmuştu benim için.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Triple A oyunları ağırlıklı olarak oynuyorum hocam. FPS çok nadir oynarım. 5600 TL civarlarına çıkabilirim daha ucuzu olursa çok daha iyi olur tabii. Yaklaşık 1 aydır falan piyasayı takip ediyorum fakat hala güzel bir indirime denk gelemedim maalesef. Sizce 11.11 ya da Black Friday gibi indirimlerde bu fiyat aralığında IPS bulmak mümkün olabilir mi? Amazon Prime Day indirimleri hayal kırıklığı olmuştu benim için.
Amazon için konuşayım. Kara cuma amazonda iyi olur. Ama o zamana kadar fiyatlar artarsa şimdiki fiyatlara tekrar geri döner. Artmazsa güzel bir monitör bulabilirsin.

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Amazon için konuşayım. Kara cuma amazonda iyi olur. Ama o zamana kadar fiyatlar artarsa şimdiki fiyatlara tekrar geri döner. Artmazsa güzel bir monitör bulabilirsin.

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim hocam. Kullanan arkadaşlardan stok bitene kadar olumlu geri dönüşler gelirse tercihimi bu monitörden yana kullanacağım. Gelmezse sanırım indirim bekleyip IPS almaya çalışacağım.

Top Bottom