Neler Yeni

Gigabyte G5 MF-E2EE333SD GHz Düşme Problemi

Ysuflix

80+ Gold
Hocam 95’de olsun sorun değil mesela demek istediğim şu frekans düşünce performansım baya dibe iniyor
Frekans 4.2’yken 100 oluyorsa 4 olsun 95 derece olsun mesela demek istediğim bu sadece 100 dereceye ulaşmasın yeterli çünkü ulaşınca düşük bir frekansa kendini sabitliyor oynamada yapmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videonun içeriğine anca bakma şansım oldu boost kapatma diyor boost’u kapatırsam zaten işlemci 2.4’e sabitlenecek hiç artmayacak o zaman daha kötü zaten
hocam 3-5 fps düşüyor sabitlenmesi bir şey kaybettirmiyor bi deneyin bence

ısınsın demekte saçma bence sebebi ise o kadar ısıda çalışmak cihazın ömrünü kısaltır zaten dandik clevo yani aman aman bişe beklemeyin

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
İşlemcinin 95de Çalışması İlerde Büyük Zararlar Verebilir. 95te çalışsın demek çok saçma oluyor cihazın ömru baya bir düşer

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Hocam 95’de olsun sorun değil mesela demek istediğim şu frekans düşünce performansım baya dibe iniyor
Frekans 4.2’yken 100 oluyorsa 4 olsun 95 derece olsun mesela demek istediğim bu sadece 100 dereceye ulaşmasın yeterli çünkü ulaşınca düşük bir frekansa kendini sabitliyor oynamada yapmıyor

Videonun içeriğine anca bakma şansım oldu boost kapatma diyor boost’u kapatırsam zaten işlemci 2.4’e sabitlenecek hiç artmayacak o zaman daha kötü zaten
boostu kapatmiyorsun kardesim islemcin 100%100 yerine 100%90 calisacak 4.50ghz ise 4.05 ghz calisacak buda 100fps aliyorsan 90fps alacaksin 2.4,e sabitlemiyecek

Ysuflix

80+ Gold
anlamadığım nokta cihazına düşmanlık yapma hocam. frekansın boostlanması sana 3-5 fps fazladan başka bir şey katmaz. saf gücüde iyi zaten işlemcinin. 5 fps olmasın ama serin çalışsın ömrü uzun kalsın zaten cihaz dandik clevo yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
anlamadığım nokta cihazına düşmanlık yapma hocam. frekansın boostlanması sana 3-5 fps fazladan başka bir şey katmaz. saf gücüde iyi zaten işlemcinin. 5 fps olmasın ama serin çalışsın ömrü uzun kalsın zaten cihaz dandik clevo yani.
Hoxam onun için demiyorum ki boostu kapatmak demek cihazı 4.2’den 2.5’d almak demek zaten 2.5’e düştüğü için sorun yaşıyorum
boostu kapatmiyorsun kardesim islemcin 100%100 yerine 100%90 calisacak 4.50ghz ise 4.05 ghz calisacak buda 100fps aliyorsan 90fps alacaksin 2.4,e sabitlemiyecek
Senin için bir şey demedim hocam arkadaşın attığı libk için konuştum

• Beğen
Reaksiyonlar: w4da
Top Bottom