Neler Yeni

Yardım GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB alınır mı

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
İtopyada hazır sistemin içinde bulunan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB ekran kartının çok ısındığına dair formlar gördüm. Sizce bu ısınma sorunu ilerleyen zamanlarda sorun yaratır mı? Yoksa önemli bir durum değil mi?
Sıcaklık durumu çok sorun teşkil etmeyecekse sistemi özelleştirme yapıp alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bahsettiğim ekran kartı : https://www.itopya.com/gigabyte-gef...12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti_u23347
Bahsettiğim hazır sistem : https://www.itopya.com/jahrein-boss...0-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h23441

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ASLA ALINMAZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sorun ısınma değil. Azıcık farkla RTX 4070 SUPER varken rtx 4070'in hiçbir anlamı yok. Eğer o farkı veremiyorsan da amd ekran kartı tercih et

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Arda
İtopyada hazır sistemin içinde bulunan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB ekran kartının çok ısındığına dair formlar gördüm. Sizce bu ısınma sorunu ilerleyen zamanlarda sorun yaratır mı? Yoksa önemli bir durum değil mi?
Sıcaklık durumu çok sorun teşkil etmeyecekse sistemi özelleştirme yapıp alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bahsettiğim ekran kartı : https://www.itopya.com/gigabyte-gef...12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti_u23347
Bahsettiğim hazır sistem : https://www.itopya.com/jahrein-boss...0-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h23441
Sistem fiyatı iyi alınır. Windforce modeller ısınıyor ama alınır hocam.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ASLA ALINMAZ

Tek sorun ısınma değil. Azıcık farkla RTX 4070 SUPER varken rtx 4070'in hiçbir anlamı yok. Eğer o farkı veremiyorsan da amd ekran kartı tercih et
Azıcık farktan kastınız ne hocam bu sistemde 22k fark ediyor.

Sistem fiyatı iyi alınır. Windforce modeller ısınıyor ama alınır hocam.
Anladım hocam. Maksimum yükte
sıcaklık ortalama kaç derece oluyor bir bilginiz var mı

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Arda

Anladım hocam. Maksimum yükte
sıcaklık ortalama kaç derece oluyor bir bilginiz var mı
65 70 lerde falan gezer hocam normal yani sıcaklılar takmayın sistemin fiyatı iyi alın bence.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Hazır sistem piyasasından koptum GPU üzerinden değerlendirirsem ;
Windfroce lar çoğu anlamda zayıf modeller. Ancak hazır sistemlerde zaten Windforce ile muadil ekran kartları sıklıkla kullanılıyor. Sistem fiyatı uygunsa göz arda edilebilir. [2X Windforce değilmiş. Daha iyimser yaklaşılabilir]

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Anonim Ankh
4070'ler içerisindeki en kötü modellerden biri, ben olsam asla almazdım, yine de sonuçları kendiniz görüp değerlendirin, sonuçta sizin paranız, sizin hayatınız

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem piyasasından koptum GPU üzerinden değerlendirirsem ;
Windfroce lar çoğu anlamda zayıf modeller. Ancak hazır sistemlerde zaten Windforce ile muadil ekran kartları sıklıkla kullanılıyor. Sistem fiyatı uygunsa göz arda edilebilir. [2X Windforce değilmiş. Daha iyimser yaklaşılabilir]
Yorum için sağolun hocam

4070'ler içerisindeki en kötü modellerden biri, ben olsam asla almazdım, yine de sonuçları kendiniz görüp değerlendirin, sonuçta sizin paranız, sizin hayatınız
Hocam sıcaklıklar ortalama 9-10 derece oynuyor, çok sorun teşkil edecek kadar ısınmıyor anladığım kadarıyla. Sadece rakiplerinden daha sıcak çalışıyor doğru muyum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Erkoç
Hocam bence fazla abartılıyor tamam diğer modellere göre ısısı daha fazla ama çok sorun değil gibi. Sistemin fiyatını göz önünde bulundurursak gayet alınır. Tükenmiş zaten sistem eğer alamadıysanız.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Düz ekran kartı olarak baktığında 2-3k fiyat farkı var. 4070 hazır sisteminde 4070 super seçersen fark olur tabi. Ben önermiyorum 4070i. Hadi 2-3k fiyat farkını ödeyemiyorsun diyelim o zaman amd ekran kartı daha mantıklı

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hocam bence fazla abartılıyor tamam diğer modellere göre ısısı daha fazla ama çok sorun değil gibi. Sistemin fiyatını göz önünde bulundurursak gayet alınır. Tükenmiş zaten sistem eğer alamadıysanız.
Aynen öyle hocam katılıyorum size. Anakart tükenmiş ama ben ankara şubesinden satın alacağım zaten direk

Düz ekran kartı olarak baktığında 2-3k fiyat farkı var. 4070 hazır sisteminde 4070 super seçersen fark olur tabi. Ben önermiyorum 4070i. Hadi 2-3k fiyat farkını ödeyemiyorsun diyelim o zaman amd ekran kartı daha mantıklı
Düz ekran kartı olarak evet öyle hocam ama hazır sistem alacağım için durum aynı olmuyor malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Erkoç
Aynen öyle hocam katılıyorum size. Anakart tükenmiş ama ben ankara şubesinden satın alacağım zaten direk

Düz ekran kartı olarak evet öyle hocam ama hazır sistem alacağım için durum aynı olmuyor malesef
Aldınız mı hocam sistemi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,551
Üyeler
159,635
Son üye
erdemclkk
Top Bottom