red_gehenna
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
GS25F2 mönitör satın aldım itopyadan 10 günde elime ulaştı fakat bir ölü piksel var gözle görülür bile değil yine de sormak istedim iade edilirmi?
Vallaha brnde vardı 1 tane ben etmedim sıkıntı olmuyor. İtopyanında 1 tane için iade edebileceğine imkan vermiyorum pek oyalar dururlar başından atarlar. Rahatsız etmiyorsa gerek yok iadeye bence. Ama en doğal hakkın kusurlu ürünü iade edebilmek sana kalmışGS25F2 mönitör satın aldım itopyadan 10 günde elime ulaştı fakat bir ölü piksel var gözle görülür bile değil yine de sormak istedim iade edilirmi?
Dm bakarmısın hocamVallaha brnde vardı 1 tane ben etmedim sıkıntı olmuyor. İtopyanında 1 tane için iade edebileceğine imkan vermiyorum pek oyalar dururlar başından atarlar. Rahatsız etmiyorsa gerek yok iadeye bence. Ama en doğal hakkın kusurlu ürünü iade edebilmek sana kalmış
Bende öyle düşündüm daha fazla beklemek istemiyorum yardımın için saolVallaha brnde vardı 1 tane ben etmedim sıkıntı olmuyor. İtopyanında 1 tane için iade edebileceğine imkan vermiyorum pek oyalar dururlar başından atarlar. Rahatsız etmiyorsa gerek yok iadeye bence. Ama en doğal hakkın kusurlu ürünü iade edebilmek sana kalmış