akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
750TL o kasaya verdiyseniz g.o bu arada
bilgisayar derken yazılım okudu 144hz montör klavye mouse dahil 10k ama geçen sene temmuzÇok merak ediyorum uzman bilgisayarcı arkadaşın kaça topladı bunu?
450750TL o kasaya verdiyseniz g.o bu arada
evet hava alıcak yer yok ön taraf cam filtre falan yok hava alamıoNormal değil. Kasa kaşalı olmasına rağmen normal değil.
hazır sistem alabilirdinizbilgisayar derken yazılım okudu 144hz montör klavye mouse dahil 10k ama geçen sene temmuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
450
o kasaya karşılık güzel bir kasa takas yapılacağını sanmamdegişme yapmak isterim kasayı ama sadece takasla yani para vermek istemem
halledilir be hocamhazır sistem alabilirdiniz
o kasaya karşılık güzel bir kasa takas yapılacağını sanmam
kasanın kapağını açıp değerlere bakabilir misinizhalledilir be hocam
2020 temmuzda bunu 10k ya toplamışsa g.o ne diyeyim bence 4-5K lık zarar etmişin piyasa yükseldi gerçi satsan bu fiyatlara satarsın genebilgisayar derken yazılım okudu 144hz montör klavye mouse dahil 10k ama geçen sene temmuz
450
Kasa kötüymüş, yakın zamanda iyi hava alan bir kasaya geçmenizi öneririm 88 derece çok.
hocam kb 77-78 yanlışıla 88 yazdımKasa kötüymüş, yakın zamanda iyi hava alan bir kasaya geçmenizi öneririm 88 derece çok.
nasıl yani tam anlayamadımkasanın kapağını açıp değerlere bakabilir misiniz
ne zarar ne kar hocam2020 temmuzda bunu 10k ya toplamışsa g.o ne diyeyim bence 4-5K lık zarar etmişin piyasa yükseldi gerçi satsan bu fiyatlara satarsın gene
O zaman pek sorun var diyemeyiz ama paranız varsa iyi hava akımına sahip bir kasaya geçmenizi öneririm.hocam kb 77-78 yanlışıla 88 yazdım
nasıl yani tam anlayamadım
ne zarar ne kar hocam