bilalcan26
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
İkiside aynı fiyat özellik bakımından da fark göremedim ama size sormak istedim sizce hangisi
galaxİkiside aynı fiyat özellik bakımından da fark göremedim ama size sormak istedim sizce hangisi
Alıntıyı görüntüle
2x olan modeliymiş akakçenin yalancısıyım 3x modeli güzel soğutması daGigabyte windforce tüm modeller arasındaki en kötü model ( şakasız ). Galax iyi, ama daha ucuza Inno3D var, Inno3D'nin de soğutması iyi, en ucuz palit dual var onunki ne kötü ne iyi ( yeterli seviye )
Fiyatına göre en iyi soğutan budurgalax al ya da biraz bütçe artıyorsa xlr8 ya da gigabyte gaming oc al
Trollendik2x olan modeliymiş akakçenin yalancısıyım 3x modeli güzel soğutması da
Galaxİkiside aynı fiyat özellik bakımından da fark göremedim ama size sormak istedim sizce hangisi
Alıntıyı görüntüle
Galaxy nin soğutması daha iyidir.İkiside aynı fiyat özellik bakımından da fark göremedim ama size sormak istedim sizce hangisi
Alıntıyı görüntüle
4070s daha iyi niye parasını cöpe atsın kıdaha ucuza 7900 gre varken 4070s alıp paranızı çöpe atmayın.
hayır 7900 daha iyi.4070s daha iyi niye parasını cöpe atsın kı
aynen knk teknolojiyi hesaba katma ham fpse bak soğutma falan da hesaba katma sen baya biliyon bu işleri galibahayır 7900 daha iyi.