Her türlü rampageden iyidir. Birde sırf sizde böyle oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok.Gigabyte önermememin nedeni bana gönderdikleri monitörün kırık çıkması ve kullanıcı hatası
demeleri (not: Gigabyte direkt kendisinden aldım bir satıcı satmıyordu
Ekran kartın destekler fakat her oyunda 165fps ve üstü sistemin vermez. Ama csgo valorant tarzı oyunlarda bu sistem 165fps üstü verir.AMD Ryzen 5 3500X / ASUS TUF GTX1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 512GB SSD
peki ekteki monitörü alsam 165hz alabilirmiyim ekran kartım desteklermi
İnsanları baya baya yanlış yönlendiriyorsun inşallah şakadırRampage tabiiki daha iyidir. Gigabyte anakart ekran kartı felan konusunda iyi.
Konu: kalite performans sorusu.Gigabyte önermememin nedeni bana gönderdikleri monitörün kırık çıkması ve kullanıcı hatası
demeleri (not: Gigabyte direkt kendisinden aldım bir satıcı satmıyordu
Bu yorumdan sonra senin kalıcı ban yemen lazımRampage tabiiki daha iyidir. Gigabyte anakart ekran kartı felan konusunda iyi.
Seninde bu formu kullanmaman lazım.Bu yorumdan sonra senin kalıcı ban yemen lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Butcen yetiyorsa kesinlikle buDell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
?27 inç monitörlerde delay oluyor diyorlar böyle bir sorun olurmu yoksa 24 inçmi almalıyım
27 inç monitörlerde delay oluyor diyorlar böyle bir sorun olurmu yoksa 24 inçmi almalıyım
yok reis model sormuyorum onun cevabını aldım üstteki soruyu sormuştum2 modeli at kıyaslıyalım
Rampage tabiiki daha iyidir. Gigabyte anakart ekran kartı felan konusunda iyi.
anladımyok reis model sormuyorum onun cevabını aldım üstteki soruyu sormuştum
Gigabayti daha çok bilgisayar bileşenlerinde görüyoruz monitor hakkında ne kadar iyidir bilemem ama rampagedan ekipman bile almamaya ant içen insanlar var monitöre ne kadar güvenilir bilmemgigabyte ın
https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZJS...e=380333&creativeASIN=B08ZJSGN8R&linkCode=asn
bu monitörü fiyat performans olarak nasıl
ayrıca gigabytemı yoksa rampage monitörmü daha kalitelidir hangisi beni daha uzun süre götürür