Roscoyt 80+ Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 294 21 Ağustos 2023 #1 bilgisayarı açtığımda otomatik açıyor kendini ve bunu istemiyorum ayarlarına baktımda bulamadım bunu kapatma yolu var mı?
bilgisayarı açtığımda otomatik açıyor kendini ve bunu istemiyorum ayarlarına baktımda bulamadım bunu kapatma yolu var mı?
aeyldrmm 80+ Bronze Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 914 Dahası Reaksiyon skoru 437 Konum Düzce İsim Ahmet Emir Instagram a.e.yldrmm Steam aeyldrmm Facebook a.e.yldrmm 21 Ağustos 2023 #2 Görev yöneticisi - Diğer Ayrıntılar - Başlangıç - İlgili program - Sağ Tık - Devre dışı bırak
Roscoyt 80+ Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 294 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 aeyldrmm yazmış: Görev yöneticisi - Diğer Ayrıntılar - Başlangıç - İlgili program - Sağ Tık - Devre dışı bırak Devamı için tıklayın... Gözükmüyor Orda baktım kanks
aeyldrmm yazmış: Görev yöneticisi - Diğer Ayrıntılar - Başlangıç - İlgili program - Sağ Tık - Devre dışı bırak Devamı için tıklayın... Gözükmüyor Orda baktım kanks