Neler Yeni

Yardım Gigabyte RTX 3060 Aorus Elite 12 GB için termal pad önerisi ve pad ölçüleri

WOXY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartım için kaliteli termal pad önerisine ve ölçülerine ihtiyacım var. Elimde Pulsar ıce Dragon termal pad vardı. Kumpasla ölçtüm; VRAM, MOSFET ve bobinler için 1 mm çıktı. Elimde mevcut olan 1 mm termal padlerden kesip yerleştirdim. Ancak, kartın sıcaklıkları 65 dereceden 80 dereceye çıktı ve FurMark testinde FPS 120'den 80'e düştü.

Kesin emin olmak için doğru ölçüleri öğrenmem çok daha iyi olur. Sanırım padler zayıf kaldı. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Not: Termal padler taş gibi olmuştu ömrünü tamamlamıştı.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Ekran kartı kaç yıllıktı

WOXY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

WOXY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartım için kaliteli termal pad önerisine ve ölçülerine ihtiyacım var. Elimde Pulsar ıce Dragon termal pad vardı. Kumpasla ölçtüm; VRAM, MOSFET ve bobinler için 1 mm çıktı. Elimde mevcut olan 1 mm termal padlerden kesip yerleştirdim. Ancak, kartın sıcaklıkları 65 dereceden 80 dereceye çıktı ve FurMark testinde FPS 120'den 80'e düştü.

Kesin emin olmak için doğru ölçüleri öğrenmem çok daha iyi olur. Sanırım padler zayıf kaldı. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Not: Termal padler taş gibi olmuştu ömrünü tamamlamıştı.
Yardımcı olabilecek varmı acaba

Top Bottom