- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
b450m s2h v2Anakart ne
Anakart ne
b450m s2h v2Anakart ne
Hasar görüp görmediğini anlamamın bir yolu varmı?Zannetmiyorum zaten hasar gördüğünü.psu kablolarını kontrol etmen gerekir, herhangi bir yerde ezik vs olabilir. kablo bağlantında sorun yoksa ekran kartının anakarta iyi oturduğunu kontrol et. daha önce PCE soket tamir, hasar gibi şeyler gördü mü?
Bakarak elleyerek kontrol edeceksin, kasa yapısından dolayı üstüne herhangi bir metal baskı uyguladıysa, ezdiyse bununla alakalı bir sorun olabilir.Hasar görüp görmediğini anlamamın bir yolu varmı?Zannetmiyorum zaten hasar gördüğünü.
Hocam PcIe sağlam format falan da attım ama sorunlar hala devam ediyor.Bakarak elleyerek kontrol edeceksin, kasa yapısından dolayı üstüne herhangi bir metal baskı uyguladıysa, ezdiyse bununla alakalı bir sorun olabilir.
r6s dlls desteği olmayabilir ya da yazılımsal bir hata yapmışsındır. Konunu açmalısınkonudan bağımsız benim rtx 4080 de rainbopw da dlss gözükmüyor sorunu bilen varmı
sisteminde değişmeyen bir psu kalmış ki sistem kapanıyorsa buna etki eden kalan tek şüpheli psu muhtemelen psu arızalı yenisi alman lazımHocam PcIe sağlam format falan da attım ama sorunlar hala devam ediyor.