GİGABYTE RTX2070 Super Windforce vs Asus RTX2070 Super Rog Strix

Reaksiyon skoru
99
Dostlar aralarındaki 1000TL e degermi? Hep ROG Strix istedim ama aralarındaki farkı görünce ''acaba degermi?'' diye sordum kendi kendime sizce degermi? bazı kişiler Gigabyte hakkında (2060S Windforce idi söyledileri kart) arka plakasının gelmedigini söyledi cidden öylemi? kısaca sizce degermi? bu arada RGB i severim evet.

Ben de RGB severim ama çok fazla fiyat farkı var. GAMING X TRIO modeline bak bir de, onun fiyatı daha uygunsa onu al, onda ROG STRIX'ten daha fazla RGB ışık var, bende de var ondan söylüyorum :D.

Ben de RGB severim ama çok fazla fiyat farkı var. GAMING X TRIO modeline bak bir de, onun fiyatı daha uygunsa onu al, onda ROG STRIX'ten daha fazla RGB ışık var, bende de var ondan söylüyorum :D.
Hocam sistemi sinerjiden alıyorum ve maalesef Gaming X TRİO kalmamış ama gelirse düşünecegim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki INNO3D GEFORCE RTX2070 SUPER İCHİLL X3 ULTRA nasıldır?

Geri