Bu iki kart arasında kaldım, arasında 400 TL oynuyor ve gigabyte daha ucuz, hangisini almalıyım ?
f/p olarak ıyı msı fazladan 400tl vermene gerek yokKasama sığıyor. Gigabyte iyi midir?.
Dostum msi yeni nesil twin frozer kullanıyor ekran kartının fanları belli bir derceyi geçince dönmeye başlıyor ve malzeme kalite sogutması çok iyi bence değerArada 400-500 TL oynuyor değer mi ?
Değmez. Hatta Sapphire almak en mantıklısı. Arada öyle uçurum bir fark söz konusu değil. Ki zaten her 5600XT'de fan hızı 1600rpm yapılınca Sapphire en soğuk 2. kart oluyor.Arada 400-500 TL oynuyor değer mi ?
Değmez. Hatta Sapphire almak en mantıklısı. Arada öyle uçurum bir fark söz konusu değil. Ki zaten her 5600XT'de fan hızı 1600rpm yapılınca Sapphire en soğuk 2. kart oluyor.
O ADM driverlarından kaynaklı. Buarada alınabiliyorsa 2060 alınsın.Sapphire 5600xt de çok şikayet var. Aslında 3000TL bandında Rtx 2060 alıp geçmek lazım.
O ADM driverlarından kaynaklı. Buarada alınabiliyorsa 2060 alınsın.
O artık birçok kartta var.Dostum msi yeni nesil twin frozer kullanıyor ekran kartının fanları belli bir derceyi geçince dönmeye başlıyor ve malzeme kalite sogutması çok iyi bence değer
Bu arada nitro+ 5600 Trde yok.O ADM driverlarından kaynaklı. Buarada alınabiliyorsa 2060 alınsın.