Neler Yeni

Gigabyte rx 7700 xt gaming oc nasıl?

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes

Bünyamina

80+ Platinum
Kötü bir model değil bu kart da yani 30k ya devamlı gaming gene geliyordu işlemci soğutucu ile beraber. Böyle fırsat yakalarsan güzel olur.

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar hazır sistemde geliyor değiştirme şansım yok.Kart nasıl ısınma problemleri var mı yani kötüyse başka sistemlere bakacağım ve sistemin linki:
ortalama bi model denebilinir

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
Arkadaşlar hazır sistemde geliyor değiştirme şansım yok.Kart nasıl ısınma problemleri var mı yani kötüyse başka sistemlere bakacağım ve sistemin linki:
reis amdden uzak dur 2 aydır başım ağrıyor valla ekran kartı konusunda yada bana denk geldi bilmiyorum.

Satriani

80+ Bronze
Ram, soğutucu vs. özelleştirme derken fiyat çok uçuyor.
Bu 30K civarındaydı ama tabi şaşırmıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis amdden uzak dur 2 aydır başım ağrıyor valla ekran kartı konusunda yada bana denk geldi bilmiyorum.
Hangi serisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
Ram, soğutucu vs. özelleştirme derken fiyat çok uçuyor.
Bu 30K civarındaydı ama tabi şaşırmıyoruz.

Hangi serisi?
7600xt hocam

Satriani

80+ Bronze
Genel olarak donanımsal mı yoksa sürekli şikayet edilen yazılım sorunları ile alakalı mı?
Yani f/p ve VRAM trafında çok mantıklı ama sürekli birilerinin sıkıntı yaşaması beni de biraz uzaklaştırıyor açıkcası.
7700 / 7800XT düşünüyordum ama bi' hayli uzaklaştım, bunların yerine 4070 bile alıp geçmek mantıklı geliyor.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
yenur omega 5

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
Genel olarak donanımsal mı yoksa sürekli şikayet edilen yazılım sorunları ile alakalı mı?
Yani f/p ve VRAM trafında çok mantıklı ama sürekli birilerinin sıkıntı yaşaması beni de biraz uzaklaştırıyor açıkcası.
7700 / 7800XT düşünüyordum ama bi' hayli uzaklaştım, bunların yerine 4070 bile alıp geçmek mantıklı geliyor.
HOCAM ŞU EKRAN GİDİYOR KASA AÇIK KALIYOR LANET ŞU SORUN OLMASA EFSANE KARTTA SİNİRLERİMİ ALTÜST EDİYOR 🥰🥰🥰 yarın garantiye yollayacağım hayırlısı artık

hocam git nvdia al valla sokma kendini derde

Satriani

80+ Bronze
HOCAM ŞU EKRAN GİDİYOR KASA AÇIK KALIYOR LANET ŞU SORUN OLMASA EFSANE KARTTA SİNİRLERİMİ ALTÜST EDİYOR 🥰🥰🥰 yarın garantiye yollayacağım hayırlısı artık

hocam git nvdia al valla sokma kendini derde
Anladım, yok zaten çok fazla sıkıntıya denk gelince 3lira fazla verip Nvidia almayı düşünüyorum.

Shourd

80+ Gold
İleride ram takviyesi yapacağım ve ssdyi değiştireceğim.Bu şekilde biraz idare edip kule tipi soğutucu alacağım.Cevaplar için teşekkürler.

Geldiği zaman haber verirseniz çok iyi olur.

Isınma problemleri varmıdır hocam?

İleride ram takviyesi yapacağım ve ssdyi değiştireceğim.Bu şekilde biraz idare edip kule tipi soğutucu alacağım.Cevaplar için teşekkürler.

Geldiği zaman haber verebilirseniz çok iyi olur

Yani ısınma konusunda nasıldır?

Aslında gg9 a bakabilirim çünkü 2ssd yuvası olması,kule tipi olması bunları kendim alsam sonradan dahada pahalıya gelecek bende bir an önce yılbaşından önce almak istiyorum sebebini biliyorsunuz.
aşırı ısınmaz fena değil

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yasin Sinan
https://www.itopya.com/thunder-7700...-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-_h27211#kategori_8 1tb m2 ve b serisine gecebilme sansın var işşlemci ayretten 7600

Top Bottom