𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Bende antin guntin bir marka aldım, 128GB 110-115TL civarı bir rakama gelmişti. Test sistemimde kullanıyorum 5-6 farklı GPU'nun driver'ı, windows ve gta v kurulu içinde ve sadece 3gb boş yer var. Ona rağmen taş gibi ve hızlıAcelesi olmayan varsa 200 lira civarına aliexpress'den almasını oneirrim2 haftada filan geliyor aldım ben taş gibi kronik sorunu yok en azından.(sommunalist gibi bişey markası siyah hayvan desenli)
Evet abi ya baya iyi ben tr de baktım hep ısınma sorunu 2-3 ay sonra hızı düşen modeller vardı diğerleri pahalıydı 2-3 ay laptopda kullandım şuan kasama takılı sorunsuz baya iyiBende antin guntin bir marka aldım, 128GB 110-115TL civarı bir rakama gelmişti. Test sistemimde kullanıyorum 5-6 farklı GPU'nun driver'ı, windows ve gta v kurulu içinde ve sadece 3gb boş yer var. Ona rağmen taş gibi ve hızlı
Acelesi olmayan varsa 200 lira civarına aliexpress'den almasını oneirrim2 haftada filan geliyor aldım ben taş gibi kronik sorunu yok en azından.(sommunalist gibi bişey markası siyah hayvan desenli)
Link atabilir misiniz hocalarım ?Bende antin guntin bir marka aldım, 128GB 110-115TL civarı bir rakama gelmişti. Test sistemimde kullanıyorum 5-6 farklı GPU'nun driver'ı, windows ve gta v kurulu içinde ve sadece 3gb boş yer var. Ona rağmen taş gibi ve hızlı
Bu Kingston fury değil haberin olsunFury E-Sport ES-256GB 2.5" 256 GB 550/500 MB/S SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Fury E-Sport ES-256GB 2.5" 256 GB 550/500 MB/S SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
FURY urunleri daha verimli gigabyte den
Evet biliyorum.4 defa aldim hepsi kusursuzBu Kingston fury değil haberin olsun
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 251,65TL 45%OFF | Mükemmel fiyat ücretsiz kargo 2.5 Stata 3.0 tam kapasite SSD HDD TLC NAND katı hal sürücü 32GB 4TB Laptop ve masaüstü içinLink atabilir misiniz hocalarım ?
Link var mı hocam?Acelesi olmayan varsa 200 lira civarına aliexpress'den almasını oneirrim2 haftada filan geliyor aldım ben taş gibi kronik sorunu yok en azından.(sommunalist gibi bişey markası siyah hayvan desenli)
SSD yazdığında en başta çıkıyor aliexe hocamLink var mı hocam?