Gigabyte Secure Boot

Reaksiyon skoru
1

Linkteki sisteme sahibim sadece işlemcim ryzen 5 3500 dür. Sorucağım soru ise şudur bu kasaya windows 11 kurdum secure boot açsam anakart kilitlenir mi ekran kartıyla ilgili herhangi bir sorun olur mu ? Güncel Gigabyte B450M S2H Bios sürümüm en son sürüm olan F64a sürümüdür. Ne yapmam gerekiyor birde girdim secure boot ayarlarına fakat bu şekilde save alıyorum çıkıyorum msinfo32 ye geldiğimde yine açık gözükmüyor

1679392864098.png

Aynı anakarta sahibim geçtiğimiz günlerde tam hatırlamıyorum f51 li bir bios sürümünden f64a sürümüne yükselttim ve bende bu secure boot sorununu yaşıyorum secure boot kısmında olmamasına rağmen değiştirmeye çalıştığımda sanırım (soft brick) denilen sorunu yaşadım pc çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum servise verdim yeniden bios yazıldı anakarta

Aynı anakarta sahibim geçtiğimiz günlerde tam hatırlamıyorum f51 li bir bios sürümünden f64a sürümüne yükselttim ve bende bu secure boot sorununu yaşıyorum secure boot kısmında olmamasına rağmen değiştirmeye çalıştığımda sanırım (soft brick) denilen sorunu yaşadım pc çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum servise verdim yeniden bios yazıldı anakarta
biosu f64a sürümüne güncelledikten sonra mı aldınız hocam yoksa f51 sürümündeyken mi aldınız orayı tam anlayamadım. Bide ikinci soru sizin ekran kartı modeliniz nedir ve uefi destekliyor mu ve desteklediği halde mi anakartınız soft brick oldu bu soruları da yanıtlarsanız farkındalık açısından çok iyi olur.

Geri