Neler Yeni

İnceleme Gigabyte X570 Gaming X - VRM haritası ve özellikleri

Arkadaşlar merhaba, bugünkü incelememde Gigabyte`ın giriş seviyesi X570 oyuncu anakartı X570 Gaming X yer alıyor. Gelin, birlikte özelliklerine göz atalım.
x570gamx1.png
x570gamx2.png

Anakart hakkındaki bilgiler Gigabyte resmi sitesi, Hardware Unboxed ve Reddit`ten alınmıştır. Öneri, eleştiri, yorum, istek ve sorularınızı bekliyorum ;)

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar merhaba, bugünkü incelememde Gigabyte`ın giriş seviyesi X570 oyuncu anakartı X570 Gaming X yer alıyor. Gelin, birlikte özelliklerine göz atalım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Anakart hakkındaki bilgiler Gigabyte resmi sitesi, Hardware Unboxed ve Reddit`ten alınmıştır. Öneri, eleştiri, yorum, istek ve sorularınızı bekliyorum ;)
Ya ben anakartlardaki vrmim kaliteli olup olmadığını anlamıyorum
Pwm kontrolcü nedir? Kaliteli olup olmadığını nasıl anlariz

T.P.G.

80+ Titanium
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Açıkçası giriş seviye X570'lerin alınmayacağını düşünüyorum. İndirimden X570 TUF PLUS olabilir belki onun dışında en az X570-E ya da F.

ROG varken MSI kim :p

Anakarta o kadar para vereceğim bir de RGB'si cafcaflı olmayacak yok daha neler... Ejderha simgesini full RGB yapsalar on numara olacak ama.
Tomahawk`ın arkasında ARGB şerit var gerçi, ayrıca ARGB sonradan da döşenebilir gibi. Ben de ROG anakart kullanıyorum ancak RGB`si aşırı cafcaflı değil. Neyse, küçük de olsa bir ekranı, büyük bir işlemci soketi, 8 bellek slotu ve 3 adet fanı var - RGB`den iyidir ;)

T.P.G.

80+ Titanium
Tomahawk`ın arkasında ARGB şerit var gerçi, ayrıca ARGB sonradan da döşenebilir gibi. Ben de ROG anakart kullanıyorum ancak RGB`si aşırı cafcaflı değil. Neyse, küçük de olsa bir ekranı, büyük bir işlemci soketi, 8 bellek slotu ve 3 adet fanı var - RGB`den iyidir ;)
Anakart sağlam zaten ona laf edilemez diye düşünüyorum :D. Ama tasarımı daha güzel olabilirdi.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Top Bottom