Neler Yeni

Gigabyte X570 UD vs Asrock X570 Phantom Gaming

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Gigabyte

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Allah aşkına ikisinin özelliklerine, VRM kalitelerine baktınız mı da Gigabyte olanı öneriyorsunuz? VRM olarak aynı seviyede olabilirler ancak X570 Phantom Gaming 4 modeli daha çok özelliğe sahip.

Bu konuda senin yapabileceğin bir şey yok, adamlar Gigabyte ı kullanıp memnun olduğundan öneriyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Gigabyte öneririm.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Asrock.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bu konuda senin yapabileceğin bir şey yok, adamlar Gigabyte ı kullanıp memnun olduğundan öneriyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Gigabyte öneririm.
Okay bunda sorun yok ancak "Ben kendim de kullanıyorum, memnunum." tarzında bir şey de diyebilirlerdi. Kaldı ki memnun kaldığınız bir şey başkası için de memnun kalınacak bir üründür diye bir şey de yok. Nedenlerini söylemeden "X marka" demek ne kadar mantıklı hocam?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Okay bunda sorun yok ancak "Ben kendim de kullanıyorum, memnunum." tarzında bir şey de diyebilirlerdi. Kaldı ki memnun kaldığınız bir şey başkası için de memnun kalınacak bir üründür diye bir şey de yok. Nedenlerini söylemeden "X marka" demek ne kadar mantıklı hocam?

Soruyu soran kişinin sorusu da önemli bu açıdan, adam çok detayl bir cevap istemiyor belli. Hangisi olduğunu söyleyin geçin gibi. Milletin fikri konusunda bir şey yapamayız. Adam ASrock berbat Gigabyte en iyisi gibi bir şey demediği sürece, "Niye öyle diyorsun lan" gibi çıkışmanın bir anlamı yok :).

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Soruyu soran kişinin sorusu da önemli bu açıdan, adam çok detayl bir cevap istemiyor belli. Hangisi olduğunu söyleyin geçin gibi. Milletin fikri konusunda bir şey yapamayız. Adam ASrock berbat Gigabyte en iyisi gibi bir şey demediği sürece, "Niye öyle diyorsun lan" gibi çıkışmanın bir anlamı yok :).
Yanlış anlaşılmasın ben kimseye çıkışmam, kaldı ki Gigabyte yazanlarla da bir sorunum yok, hatta çok severim kendilerini. Sorun bu değil zaten. Neden Gigabyte dediklerini anlamaya çalışıyorum. Bir sebebi olmalı ki "Şunu al." diyebiliyorlar, neden işte neden? Belki onlar da yanlış biliyordur insanlık hâli. Ben de herkesten çok bilgili değilim ve öyle de bir iddiada bulunmuyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yanlış anlaşılmasın ben kimseye çıkışmam, kaldı ki Gigabyte yazanlarla da bir sorunum yok, hatta çok severim kendilerini. Sorun bu değil zaten. Neden Gigabyte dediklerini anlamaya çalışıyorum. Bir sebebi olmalı ki "Şunu al." diyebiliyorlar, neden işte neden? Belki onlar da yanlış biliyordur insanlık hâli. Ben de herkesten çok bilgili değilim ve öyle de bir iddiada bulunmuyorum.

Yo yo çıkışma açısından örnekleme gibi söyledim yanlış anlama, Ama işte çokda takılma böyle sorularda. Adam detay istememiş ise seçimini yaz geç. Böyle uğraşırsan manyak olursun bak :D.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yo yo çıkışma açısından örnekleme gibi söyledim yanlış anlama, Ama işte çokda takılma böyle sorularda. Adam detay istememiş ise seçimini yaz geç. Böyle uğraşırsan manyak olursun bak :D.
Valla her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben en ince detaylarına bile değiniyorum, manyak olduysam bundan olmuşumdur zaten :D. Dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok. "ASRock olanı al geç." :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,049
Üyeler
168,728
Son üye
Eryozk