Neler Yeni

Yardım Gigabyte x870 Aorus elite İce beyaz Anakart iyi midir?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
mehmet ali oğuz
b850 f i iademi etsem diye düşünüyorum daha kargoda :S

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,925
İsim
Hacı
Alınır piyasanın en iyi anakartlarından.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Alınır piyasanın en iyi anakartlarından.
Hocam asus rog x870 alacaktım beyaz olanı ekran kartı tak çıkarda zarar veriyormuş vazgeçmek zorunda kaldım. İçimde kaldı 😂 tog da güzel duruyor ondan dolayı mecbur bu anakarta yöneldim 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

b850 f i iademi etsem diye düşünüyorum daha kargoda :S
Neden?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam asus rog x870 alacaktım beyaz olanı ekran kartı tak çıkarda zarar veriyormuş vazgeçmek zorunda kaldım. İçimde kaldı 😂 tog da güzel duruyor ondan dolayı mecbur bu anakarta yöneldim 😂

Neden?
Ya tam aldım anakartı bugün ekran kartına zarar verdiği konuyu gördüm korku saldı :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Ya tam aldım anakartı bugün ekran kartına zarar verdiği konuyu gördüm korku saldı :D
Anladım. Harbiden bende o yüzeen asus rog x870 a dan vazeçmek zorunda kaldım. Sonuçta ekran kartı anakarttan daha pahalı 😂

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
mehmet ali oğuz
Anladım. Harbiden bende o yüzeen asus rog x870 a dan vazeçmek zorunda kaldım. Sonuçta ekran kartı anakarttan daha pahalı 😂
Gelsin biraz düşüneyim valla 5070ti almayı düşünüyordum şansızlık diyelim

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Gelsin biraz düşüneyim valla 5070ti almayı düşünüyordum şansızlık diyelim
Bende ondan alacam 5070ti alıcam bende ekran kartları pahalı olacağı için diğer tüm parçalardan ondan dolayı vazgeçmek durumundayım 😂

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
mehmet ali oğuz
Anakart geldi evet lakin 9800x3d aldım abdullah beyden o gelene kadar kurmayacağım sistemi. En kötü riser kablo ile kullanırım düşüncesindeyim 5070ti alıp takamam bu anakarta korkarım :) ekran kartı takma yuvasında tırnak var calışma prensibini çözemedim ama insanlar görsel paylaşıyorsa vardır bir şey. Bir umut belki b850 serisi sonradan geldi düzenlenmiştir diye umuyorum. Sattığım b650 gaming plus dan sonra kart çok fazla kaliteli geldi hiç iade edesim gelmiyor :) https://prnt.sc/nk26DlGh_OtN

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Anakart geldi evet lakin 9800x3d aldım abdullah beyden o gelene kadar kurmayacağım sistemi. En kötü riser kablo ile kullanırım düşüncesindeyim 5070ti alıp takamam bu anakarta korkarım :) ekran kartı takma yuvasında tırnak var calışma prensibini çözemedim ama insanlar görsel paylaşıyorsa vardır bir şey. Bir umut belki b850 serisi sonradan geldi düzenlenmiştir diye umuyorum. Sattığım b650 gaming plus dan sonra kart çok fazla kaliteli geldi hiç iade edesim gelmiyor :) https://prnt.sc/nk26DlGh_OtN
Bende x870-A alacam isityorum yani ama işte bu ekran kartı mevzusundan dolayı bende şüpheliyim 😂 belki sorun olmayada bilir bazılarında çıkıyorda olabilir başka ekran kartın yok mu dene bi çıkarırken düğmeye başınca ekrsn kartını çıkarırken zorlanıyor mu yoksa direk çıkıyor mu

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Osman Mert
Çok yakışıklı kart hocam hayırlı olsun ama bence de bi dikkat edin şu ekran kartı konusuna ama riser da mantıklı olabilir tabi PCIe 5.0 olursa o da yoksa kayıp yaşanır

Beyaz sistem diziyorum bu anakart alınır mı iyi midir?

Bios da herhangi bir sıkıntı veya yazılımsal sıkıntı v.s birşeyi bir sıkıntısı var mı?
Kartın ice olmayanı için ben de çok baktım yabancı forumlara da şikayet edeni ya da bios ile ilgili bir problem yaşayanı görmedim hocam hiç

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
mehmet ali oğuz
Bende x870-A alacam isityorum yani ama işte bu ekran kartı mevzusundan dolayı bende şüpheliyim 😂 belki sorun olmayada bilir bazılarında çıkıyorda olabilir başka ekran kartın yok mu dene bi çıkarırken düğmeye başınca ekrsn kartını çıkarırken zorlanıyor mu yoksa direk çıkıyor mu
Ekran kartını satalı cok oluyor apu sistem olarak kullanıyorum riser kablo ile test edeceğim bakalım nasıl calışıyor ama önce sistemi kurmam lazım işlemcimi bekliyorum :)

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Çok yakışıklı kart hocam hayırlı olsun ama bence de bi dikkat edin şu ekran kartı konusuna ama riser da mantıklı olabilir tabi PCIe 5.0 olursa o da yoksa kayıp yaşanır

Kartın ice olmayanı için ben de çok baktım yabancı forumlara da şikayet edeni ya da bios ile ilgili bir problem yaşayanı görmedim hocam hiç
İlk çıktığı sıralar redditte aradım varmış sorun sonra çözülmüş sanırım ama daha devam eden var mı bilmiyorum. 1 ay öncesine kadar sorun paylaşan varmış

Top Bottom