Hocam asus rog x870 alacaktım beyaz olanı ekran kartı tak çıkarda zarar veriyormuş vazgeçmek zorunda kaldım. İçimde kaldı tog da güzel duruyor ondan dolayı mecbur bu anakarta yöneldimAlınır piyasanın en iyi anakartlarından.
Neden?b850 f i iademi etsem diye düşünüyorum daha kargoda :S
Ya tam aldım anakartı bugün ekran kartına zarar verdiği konuyu gördüm korku saldıHocam asus rog x870 alacaktım beyaz olanı ekran kartı tak çıkarda zarar veriyormuş vazgeçmek zorunda kaldım. İçimde kaldı tog da güzel duruyor ondan dolayı mecbur bu anakarta yöneldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
Anladım. Harbiden bende o yüzeen asus rog x870 a dan vazeçmek zorunda kaldım. Sonuçta ekran kartı anakarttan daha pahalıYa tam aldım anakartı bugün ekran kartına zarar verdiği konuyu gördüm korku saldı
Gelsin biraz düşüneyim valla 5070ti almayı düşünüyordum şansızlık diyelimAnladım. Harbiden bende o yüzeen asus rog x870 a dan vazeçmek zorunda kaldım. Sonuçta ekran kartı anakarttan daha pahalı
Bende ondan alacam 5070ti alıcam bende ekran kartları pahalı olacağı için diğer tüm parçalardan ondan dolayı vazgeçmek durumundayımGelsin biraz düşüneyim valla 5070ti almayı düşünüyordum şansızlık diyelim
Hocam geldi mi anakart test ettimiz mi ?Gelsin biraz düşüneyim valla 5070ti almayı düşünüyordum şansızlık diyelim
Bende x870-A alacam isityorum yani ama işte bu ekran kartı mevzusundan dolayı bende şüpheliyim belki sorun olmayada bilir bazılarında çıkıyorda olabilir başka ekran kartın yok mu dene bi çıkarırken düğmeye başınca ekrsn kartını çıkarırken zorlanıyor mu yoksa direk çıkıyor muAnakart geldi evet lakin 9800x3d aldım abdullah beyden o gelene kadar kurmayacağım sistemi. En kötü riser kablo ile kullanırım düşüncesindeyim 5070ti alıp takamam bu anakarta korkarım ekran kartı takma yuvasında tırnak var calışma prensibini çözemedim ama insanlar görsel paylaşıyorsa vardır bir şey. Bir umut belki b850 serisi sonradan geldi düzenlenmiştir diye umuyorum. Sattığım b650 gaming plus dan sonra kart çok fazla kaliteli geldi hiç iade edesim gelmiyor https://prnt.sc/nk26DlGh_OtN
Çok yakışıklı kart hocam hayırlı olsun ama bence de bi dikkat edin şu ekran kartı konusuna ama riser da mantıklı olabilir tabi PCIe 5.0 olursa o da yoksa kayıp yaşanırAnakart geldi evet lakin 9800x3d aldım abdullah beyden o gelene kadar kurmayacağım sistemi. En kötü riser kablo ile kullanırım düşüncesindeyim 5070ti alıp takamam bu anakarta korkarım ekran kartı takma yuvasında tırnak var calışma prensibini çözemedim ama insanlar görsel paylaşıyorsa vardır bir şey. Bir umut belki b850 serisi sonradan geldi düzenlenmiştir diye umuyorum. Sattığım b650 gaming plus dan sonra kart çok fazla kaliteli geldi hiç iade edesim gelmiyor https://prnt.sc/nk26DlGh_OtN
Kartın ice olmayanı için ben de çok baktım yabancı forumlara da şikayet edeni ya da bios ile ilgili bir problem yaşayanı görmedim hocam hiçBeyaz sistem diziyorum bu anakart alınır mı iyi midir?
Bios da herhangi bir sıkıntı veya yazılımsal sıkıntı v.s birşeyi bir sıkıntısı var mı?
Ekran kartını satalı cok oluyor apu sistem olarak kullanıyorum riser kablo ile test edeceğim bakalım nasıl calışıyor ama önce sistemi kurmam lazım işlemcimi bekliyorumBende x870-A alacam isityorum yani ama işte bu ekran kartı mevzusundan dolayı bende şüpheliyim belki sorun olmayada bilir bazılarında çıkıyorda olabilir başka ekran kartın yok mu dene bi çıkarırken düğmeye başınca ekrsn kartını çıkarırken zorlanıyor mu yoksa direk çıkıyor mu
İlk çıktığı sıralar redditte aradım varmış sorun sonra çözülmüş sanırım ama daha devam eden var mı bilmiyorum. 1 ay öncesine kadar sorun paylaşan varmışÇok yakışıklı kart hocam hayırlı olsun ama bence de bi dikkat edin şu ekran kartı konusuna ama riser da mantıklı olabilir tabi PCIe 5.0 olursa o da yoksa kayıp yaşanır
Kartın ice olmayanı için ben de çok baktım yabancı forumlara da şikayet edeni ya da bios ile ilgili bir problem yaşayanı görmedim hocam hiç