Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 alınır mı?

Giriş modelleri öyle evet ancak nitro+ olan modeller iyiydi.
Ben kendime nitro+ olan modelini alacatımda giriş seviyesi ses yongası kullanmış almadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yaşamadım ama sorun yaşayan çok daha kargo paketi üstünde
Rog anakartlara bak kaliteli sorunsuz bios istiyorsan 13 ila 15 aralığında.

Ben msi çok ürününü kullandim masamdaki monitorde şuan msi bi ısınamadım markaya.

Giriş modelleri öyle evet ancak nitro+ olan modeller iyiydi.

Bios sorunu eski nesillerde vardı eğer yeni aldıysan çözülmüş olabilir revizeye uğradı o anakart ve sorun da biosta değil ana karttaki bios resetleme tuşunda oradan resetleyince boot olmuyordu pc :D
İndirimlerde şunu aldım ama iade vericem

Ben kendime nitro+ olan modelini alacatımda giriş seviyesi ses yongası kullanmış almadım.

Rog anakartlara bak kaliteli sorunsuz bios istiyorsan 13 ila 15 aralığında.

Ben msi çok ürününü kullandim masamdaki monitorde şuan msi bi ısınamadım markaya.
MATX modeli ile ATX modeli ayrı senin dediğin MATX demi ? ATX olanı iyi duruyor çünkü.

İndirimlerde şunu aldım ama iade vericem
Tamam yeni almışsın muhtemelen revize edilmiş model bu iade etmene gerek olmayabilir.

MATX modeli ile ATX modeli ayrı senin dediğin MATX demi ? ATX olanı iyi duruyor çünkü.

Tamam yeni almışsın muhtemelen revize edilmiş model bu iade etmene gerek olmayabilir.
Matx'te atx'te ses yongasi alc 897 kullanıyor.

MSI deki gibi bios sorunu yoktur galiba
Fiyatına göre 4/4 lük ürün fazladan bir adet daha x870 yongaya hiç gerek yok ses kodeği biraz eskiyor ama bu fiyat bandında kabul edilebilir 9700x ve bu ikiliyi ilerde bende düşünebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,273
Üyeler
192,668
Son üye
mustidir
Geri