takip ettiğim bir ürün limiti denkleştirirsem alırım fiyat olarak dönemlik falan bir avantajı olmasa da 7 farklı bankaya 9 ay peşin fiyatına taksit olması mükemmel
Çoğu karta 9 ay taksit çıkıyor kartınız nedir9 ay taksit yok ki
9 ayı üstte almışlar sırasıyla listelemeleri gerekirken... Ben gibi allah blir kaç kişi var.Çoğu karta 9 ay taksit çıkıyor kartınız nedir
gaming x bi tık daha iyi ama öyle ahım şahım fark yokEagle ile gaming x modeli arasında çok ciddi fark var mı, 7800x3d için kullanacağım uzun süre götürmesi yeterli.
Valla 6 taksitle çok cazip geldi de daha kasıma yeni girdik acele etmesem mi diye düşünüyorum.gaming x bi tık daha iyi ama öyle ahım şahım fark yok
ben pek ümitli değilim 9 ay taksit varken yapışayım dedimValla 6 taksitle çok cazip geldi de daha kasıma yeni girdik acele etmesem mi diye düşünüyorum.
Bende bu modeli var cok iyi reis tavsiye ederimyıldızlı kartlara var
Alıntıyı görüntüle
Diğer sistem parçaların ne dostum bize de fikir olsunarada kaldim ben de :S kasima daha yeni girdik acele etmesem mi diye dusunuyorum. hersey tamam bir tek anakart kaldi
islemci (5341tl-3taksit): https://www.akakce.com/islemci/en-u...-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.htmlDiğer sistem parçaların ne dostum bize de fikir olsun
bu model 9 taksit olsaydi alabilirdimBende bu modeli var cok iyi reis tavsiye ederim
GIGABYTE X870 EAGLE WIFI7 AM5 DDR5 8000MHz+(OC) PCIe 5.0 M.2 USB4 WiFi 7 2.5GbE LAN ATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE X870 EAGLE WIFI7 AM5 DDR5 8000MHz+(OC) PCIe 5.0 M.2 USB4 WiFi 7 2.5GbE LAN ATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu