Muhammet tr
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 19000
Arkadaşlar GIGABYTE X870E AORUS PRO ankart alınır mı?
Bunu Alabilirsin Hocam .Arkadaşlar GIGABYTE X870E AORUS PRO ankart alınır mı?
Hocam bu anakartta kronik sorunları var diyorlarBunu Alabilirsin Hocam .
![]()
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) USB4 4x M.2 HDMI 2X DP 5G ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) USB4 4x M.2 HDMI 2X DP 5G ATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Ne Gibi Kronik Sorunlar ?Hocam bu anakartta kronik sorunları var diyorlar
bios da sorunlar olabiliyo asus rog veya gigabyte auros serisi öneririm bendeNe Gibi Kronik Sorunlar ?
hangi işlemci ile kullanacaksınızArkadaşlar GIGABYTE X870E AORUS PRO ankart alınır mı?
9850x3d veya 9900x3dbios da sorunlar olabiliyo asus rog veya gigabyte auros serisi öneririm bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi işlemci ile kullanacaksınız
0 - Sarı Kırmızı Led yanması ve Digit 10 hatası vermesi.Ne Gibi Kronik Sorunlar ?
Dediğim anakart amazonda 17 bin TL onlara bütçem maalesef yetmiyorAorus Pro alın çok iyi bi kart.Rakibi X870E ROG Strix ve X870E Carbon falan.Ama daha ucuz.
normalde aorus elite önerecektim ama en tepe işlemcilere en tepe anakart daha çok yakışır. ben çok memnunum siz de memnun kalırsınız umarım. asus rog da bakın derim bi fiyat olarak hangisi daha makulse onu alın9850x3d veya 9900x3d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
0 - Sarı Kırmızı Led yanması ve Digit 10 hatası vermesi.
1 - RAM stabilite ve uyum problemi var.
Desteklemedikleri ramleri listeye yazıyorlar. Bırakın EXPO XMP açmayı, o hayal ürünü RAM frekanslarını temel frekansta (4800mhz) bile bilgisayarınız açılmayabilir.
2 - USB Portları problemli. Elektriksel arıza çıkartabilir. Az önce ethernet kartı gümledi.
4 - Wi-Fi o kadar kötü ki, modemi biraz daha yaklaştırsam kasanın içine girecek ancak bağlantı rezalet.
5 - Ses kartı problemli.
Aorus Pro alınır mı diye sormadınız mı hocam.Dediğim anakart amazonda 17 bin TL onlara bütçem maalesef yetmiyor
Evet hocamAorus Pro alınır mı diye sormadınız mı hocam.
Hocam normalde amazondan 18 bin TL ye Asus rog x870 f alacaktım ama satın alırken "şu anda bu satıcıdan bu ürün tehmin edilemiyor" diyornormalde aorus elite önerecektim ama en tepe işlemcilere en tepe anakart daha çok yakışır. ben çok memnunum siz de memnun kalırsınız umarım. asus rog da bakın derim bi fiyat olarak hangisi daha makulse onu alın
alınırArkadaşlar GIGABYTE X870E AORUS PRO ankart alınır mı?