GIGABYTE X870E AORUS PRO alınır mı?

bios da sorunlar olabiliyo asus rog veya gigabyte auros serisi öneririm bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi işlemci ile kullanacaksınız
9850x3d veya 9900x3d

Ne Gibi Kronik Sorunlar ?
0 - Sarı Kırmızı Led yanması ve Digit 10 hatası vermesi.

1 - RAM stabilite ve uyum problemi var.

Desteklemedikleri ramleri listeye yazıyorlar. Bırakın EXPO XMP açmayı, o hayal ürünü RAM frekanslarını temel frekansta (4800mhz) bile bilgisayarınız açılmayabilir.

2 - USB Portları problemli. Elektriksel arıza çıkartabilir. Az önce ethernet kartı gümledi.

4 - Wi-Fi o kadar kötü ki, modemi biraz daha yaklaştırsam kasanın içine girecek ancak bağlantı rezalet.

5 - Ses kartı problemli.

Aorus Pro alın çok iyi bi kart.Rakibi X870E ROG Strix ve X870E Carbon falan.Ama daha ucuz.

9850x3d veya 9900x3d

0 - Sarı Kırmızı Led yanması ve Digit 10 hatası vermesi.

1 - RAM stabilite ve uyum problemi var.

Desteklemedikleri ramleri listeye yazıyorlar. Bırakın EXPO XMP açmayı, o hayal ürünü RAM frekanslarını temel frekansta (4800mhz) bile bilgisayarınız açılmayabilir.

2 - USB Portları problemli. Elektriksel arıza çıkartabilir. Az önce ethernet kartı gümledi.

4 - Wi-Fi o kadar kötü ki, modemi biraz daha yaklaştırsam kasanın içine girecek ancak bağlantı rezalet.

5 - Ses kartı problemli.
normalde aorus elite önerecektim ama en tepe işlemcilere en tepe anakart daha çok yakışır. ben çok memnunum siz de memnun kalırsınız umarım. asus rog da bakın derim bi fiyat olarak hangisi daha makulse onu alın

Aorus Pro alınır mı diye sormadınız mı hocam.
Evet hocam

normalde aorus elite önerecektim ama en tepe işlemcilere en tepe anakart daha çok yakışır. ben çok memnunum siz de memnun kalırsınız umarım. asus rog da bakın derim bi fiyat olarak hangisi daha makulse onu alın
Hocam normalde amazondan 18 bin TL ye Asus rog x870 f alacaktım ama satın alırken "şu anda bu satıcıdan bu ürün tehmin edilemiyor" diyor

msi sorunlarını teyit edenler sorunlarını belirtebilir mi merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,952
Üyeler
190,482
Son üye
toktap20
Geri