Can...
80+ Platinum
arkadaşlar bir forumun ig sayfasında denk geldim gigabyte sonunda bunu düşünüp hayata geçirmiş çok güzel olmuş
net bir kaynak yok şuanda bula bildiğim bu sayfa da var CES tanıtmışlar görsel olarak net Asus un görsellerini bulabildim
net bir kaynak yok şuanda bula bildiğim bu sayfa da var CES tanıtmışlar görsel olarak net Asus un görsellerini bulabildim
Gigabyte, kasa içindeki kabloları gizleyen Aorus Stealth 500 ile CES'te ödül aldı
Donanım devi Gigabyte, kabloları tamamen gizleyen Aorus Stealth 500 ile CES 2023'te inovasyon ödülü almayı başardı.
www.log.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde gigabyte ta bios pili de arkada konumlandırılmışarkadaşlar bir forumun ig sayfasında denk geldim gigabyte sonunda bunu düşünüp hayata geçirmiş çok güzel olmuş
Gigabyte, kasa içindeki kabloları gizleyen Aorus Stealth 500 ile CES'te ödül aldı
Donanım devi Gigabyte, kabloları tamamen gizleyen Aorus Stealth 500 ile CES 2023'te inovasyon ödülü almayı başardı.www.log.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar bir forumun ig sayfasında denk geldim gigabyte sonunda bunu düşünüp hayata geçirmiş çok güzel olmuş
Donanım devi Gigabyte, kabloları tamamen gizleyen Aorus Stealth 500 ile CES 2023'te inovasyon ödülü almayı başardı.www.log.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
birde gigabyte ta bios pili de arkada konumlandırılmış
Technopat on Instagram: "Kablo kirliliğine son! Gigabyte'tan devrimsel tasarım: Stealth"
4,565 likes, 159 comments - technopatnet on January 6, 2023: "Kablo kirliliğine son! Gigabyte'tan devrimsel tasarım: Stealth".
www.instagram.com