F12 ile direk boot menüye girBeyler b450m s2h anaksrtim var. Pcye format atticam. Ama gigbsyt anakartlarda fladhi nasil one alicagimi bilmiyirum yardimci olurmusunuz? Ty
Boyle oluyor f12 ye basinca. Tikliyorum ust secenege onarim yapiyir ve olmuyor yineBoot Device Priority ile oynamak yerine boot menüsüne girebilirsin, ki bu daha kolay.
PC açılırken F12 tuşuna spamla, flash belleğini görürsün zaten o menüde, seçince ondan boot edeceksin.
Eğer bir görsel attıysan biz göremiyoruz dostum.Boyle oluyor f12 ye basinca. Tikliyorum ust secenege onarim yapiyir ve olmuyor yine
Tamam flashi gordu ama 2 tane flashi gordu birinin basine uefe yaziyordu ona tikladim format ekranina geldiEğer bir görsel attıysan biz göremiyoruz dostum.
Boot menüsünde boot edeceğin cihazı seç, boot menüsü bu şekilde gözüküyor:
Alıntıyı görüntüle
Evet, boot edeceğin şeyi UEFI olarak yazdırdırdıysan boot ederken de başında "UEFI:" yazanı seçersin, zaten seçmezsen boot edemezsin .Tamam flashi gordu ama 2 tane flashi gordu birinin basine uefe yaziyordu ona tikladim format ekranina geldi
Flashin uefi olarak gözükcek eğer ona göre olusturduysanAga f12 ye bastim boyle oldu enter setupa tiklayinca yine normal biis ekrani oluyor