Neler Yeni

Öneri Giriş seviye, F/P teleskop önerisi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Öncelikle konuyu yanlış yere açtım sanırım ama buna daha uygun bir konu bulamadım. Moderatör arkadaşlar konuyu başka bir başlığa taşıyabilirler.

Uzaya, astronomiye merakım/ilgim var. Gökyüzünü güzel ve net bir şekilde görebileceğim, kullanımı zor olmayan bir teleskop önerisi istiyorum. Bütçe belli değil, çünkü alıp almayacağım kesin değil. Sizin önerilerinize ve fiyatlara göre karar vereceğim.

Aradığım özellikler:

1- Kullanımı kolay olsun. Gidip de oyuncak gibi olmasın ama. Kolaylıktan kastım; kullanımını öğrenmenin kolay olduğu, kısa sürede alışabileceğim, çok çok ince ayar istemeyen istese bile benim bir noktadan sonra kavrayabileceğim bir şey olması.

2- Görüntüsünün net ve güzel olması. Gökyüzüne baktığımda iyice inceleyebileyim istiyorum.

3- Görüş mesafesinin çok yakın olmaması, yeterli bir uzaklığı gösterebilmesi.

Dediğim gibi belirli bir bütçem yok ama tahminimce 1-2 bin TL'den yukarısı zor olur. Siz bu fiyatlara yakın bir şeyler önerirsiniz F/P ürün.

Şunu da belirtmek isterim ki lütfen bilgili arkadaşlar yazsın. Başka öneri konularında bilgisi olmadan, sırf ismini bildiği için öneri yapan arkadaşlara tanık oluyorum. Ben bu teleskop meselesinde bilgili olmadığım için sizin bilginiz ekstra önemli oluyor. Teşekkür ederim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,255
İsim
Oğuz Oğuz
Öncelikle konuyu yanlış yere açtım sanırım ama buna daha uygun bir konu bulamadım. Moderatör arkadaşlar konuyu başka bir başlığa taşıyabilirler.

Uzaya, astronomiye merakım/ilgim var. Gökyüzünü güzel ve net bir şekilde görebileceğim, kullanımı zor olmayan bir teleskop önerisi istiyorum. Bütçe belli değil, çünkü alıp almayacağım kesin değil. Sizin önerilerinize ve fiyatlara göre karar vereceğim.

Aradığım özellikler:

1- Kullanımı kolay olsun. Gidip de oyuncak gibi olmasın ama. Kolaylıktan kastım; kullanımını öğrenmenin kolay olduğu, kısa sürede alışabileceğim, çok çok ince ayar istemeyen istese bile benim bir noktadan sonra kavrayabileceğim bir şey olması.

2- Görüntüsünün net ve güzel olması. Gökyüzüne baktığımda iyice inceleyebileyim istiyorum.

3- Görüş mesafesinin çok yakın olmaması, yeterli bir uzaklığı gösterebilmesi.

Dediğim gibi belirli bir bütçem yok ama tahminimce 1-2 bin TL'den yukarısı zor olur. Siz bu fiyatlara yakın bir şeyler önerirsiniz F/P ürün.

Şunu da belirtmek isterim ki lütfen bilgili arkadaşlar yazsın. Başka öneri konularında bilgisi olmadan, sırf ismini bildiği için öneri yapan arkadaşlara tanık oluyorum. Ben bu teleskop meselesinde bilgili olmadığım için sizin bilginiz ekstra önemli oluyor. Teşekkür ederim.

Bunları bulabildim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunları bulabildim.
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka öneri ve bilgilere de açığım bu arada.

kaancoder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan
Celestron PowerSeeker 70AZ

bir ara çok teleskop araştırmıştım fakat bütçeme uygun bulamadığım için aramaktan vazgeçtim. Bu fiyat aralığında beğendiklerimden birisi

satürn böyle gözüküyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom