sen bilgili bir abiye benziyosun, piyasadaki güncel en iyi kameraya sahip telefonların kamerası şu an 2. elde kaç bin liralık cihazların kamerasına bedeldir sizceSıfır olacaksa Canon EOS R50 iyi bir seçenek. Yok daha iyisini isterseniz ikinci el Fuji X-T30 öneririm. Bunlar kit lensli olacak bilginize.
Hmm ilginç ama hoşuma giden bir soru. 2017 model Nikon D7500'ün kalitesi iPhone 16 Pro Max ile kıyaslanabilir. Temizleri 30-35k civarına bulunabilir.sen bilgili bir abiye benziyosun, piyasadaki güncel en iyi kameraya sahip telefonların kamerası şu an 2. elde kaç bin liralık cihazların kamerasına bedeldir sizce
Ben de yazayım buna o biraz genel bi konu. 20 senelik bi kamera bile şuan en son çıkan telefondan iyi çekebilir nerdeyse. Onjektif boyutu lens sensör vs bi ton iş var işin içinde. İkisi kıayslanmamalı pek. Telefonlar genel olarak güzel ve net çekebilir. Ama makinelere alışınca olay bambaşka oluyor. Günlük hayatta yetiyor elbet ama hobi ve iş olarak profesyonel olmuyor.sen bilgili bir abiye benziyosun, piyasadaki güncel en iyi kameraya sahip telefonların kamerası şu an 2. elde kaç bin liralık cihazların kamerasına bedeldir sizce
Hmm ilginç ama hoşuma giden bir soru. 2017 model Nikon D7500'ün kalitesi iPhone 16 Pro Max ile kıyaslanabilir. Temizleri 30-35k civarına bulunabilir.
iki cevap birbirinden biraz farklı olduBen de yazayım buna o biraz genel bi konu. 20 senelik bi kamera bile şuan en son çıkan telefondan iyi çekebilir nerdeyse. Onjektif boyutu lens sensör vs bi ton iş var işin içinde. İkisi kıayslanmamalı pek. Telefonlar genel olarak güzel ve net çekebilir. Ama makinelere alışınca olay bambaşka oluyor. Günlük hayatta yetiyor elbet ama hobi ve iş olarak profesyonel olmuyor.
Ana soruya gelecek olursak sıfır önermem. Bende hobi olarak uğraşıyorum piyasadan tam bilgim yok bu aralar bakmadım. Ama yaygın olarak nikon z30 tavsiye edilir. Dediği gibi arkadaşın r50de iyi. Eğer küçük kompakt olursa a6400 sony vesairede olur benim hedefim o şuan.
Bende nikon d5300 var iki üç lensle birlikte o da bir seçenek daha uygun bütçeli
Keyiflik küçük bişey istiyorsan Canon Ixus serisini öneririm on numara makine. Fiyatları yılına göre çok oynuyor. Ortalama olarak bakarsak 7500 TL diyeyim.iki cevap birbirinden biraz farklı oldu
peki önceki sorudan bağımsız olarak keyiflik küçük kompakt bir şey almak istersem ne kadar bütçeler gerekli veya yeterlidir
denk bile değil neredeyse. 2015 kamerası S25 Ultra'dan iyi çekebiliyorsen bilgili bir abiye benziyosun, piyasadaki güncel en iyi kameraya sahip telefonların kamerası şu an 2. elde kaç bin liralık cihazların kamerasına bedeldir sizce