biraz ne için kullanacağınızabağlı eğer e-Spor oyunları oynuyorsanız tn panel tercih edin ben hem oyun oynarım hem film-dizi izlerim derseniz de ips panel tercih edinHangisini almam daha mantıklı olur. Kaliteli TN paneller bazı giriş seviyesi IPS paneller ile aynı gibi. Kafam karışık o yüzden IPS, TN arasında gidip geliyorum.
Hocam şimdi model gibi bir şey bu İps'de renkler daha canlı Tn panelde daha soluk ve hızlı (ms) bir ekran görürsün En iyi TN veya en kötü İps olarak nitelendirmek doğru olmaz amaçları farklı.Hangisini almam daha mantıklı olur. Kaliteli TN paneller bazı giriş seviyesi IPS paneller ile aynı gibi. Kafam karışık o yüzden IPS, TN arasında gidip geliyorum.
hocam arkadaş biraz abartmış daha önce hiç tn kullanmayıp sadece ıps kullanmışsan belki öyle olurO kadar kötü mü ya ? IPS alım o zaman.
11 yıl tn kullandım hocam. Ben oyundan ziyade günlük kullanımda pc başında aşırı vakit geçiriyorum. O yüzden ips her türlü tercihim oluyor açıkçası.hocam arkadaş biraz abartmış daha önce hiç tn kullanmayıp sadece ıps kullanmışsan belki öyle olur