Gitarlar hakkında pek bilgim yok ama çalarken beni üzmeyecek bir gitar olsun sesleri güzel versin gibi şeyler bu bütçede var mıdır böyle bir gitar ? Ya da ikinci el gitar alınır mı ?Ne tür gitar arıyorsun?
Sap ayarına, telin durumu(fazla önemli değil bence) , Akort kulaklarını kontrol et. Şuan başka aklıma gelmiyor.
Hoşlandığın müziğe göre gitar değişir. Biraz klasik gitar çaldım fena değil ama elektro gitar çalmaya başladığımda hoşuma gitti.Gitarlar hakkında pek bilgim yok ama çalarken beni üzmeyecek bir gitar olsun sesleri güzel versin gibi şeyler bu bütçede var mıdır böyle bir gitar ? Ya da ikinci el gitar alınır mı ?
Yok hocam benim istediğim gitar elektro değil sizin de dediğiniz gibi klasik gitar olmasını istiyorum. Teşekkürler.Hoşlandığın müziğe göre gitar değişir. Biraz klasik gitar çaldım fena değil ama elektro gitar çalmaya başladığımda hoşuma gitti.
Elektor gitar= solo ve akor çalarsın
Klasikte = Solo, akor ve Fingerstyle (türkçesini hatırlamıyorum)
2.el gitar alınır neden alınmasın. Markalar biraz önemli. Cort çok iyi markadır mesala. (dahada var ama pek bilgim yok)
böyle bir forum var, onlarada sorabilirsin.Yeni içerik
turkrock.com
Yok hocam benim istediğim gitar elektro değil sizin de dediğiniz gibi klasik gitar olmasını istiyorum. Teşekkürler.