Neler Yeni

Gitar alırken neye dikkat etmeliyim ? Ya da gitar öneriniz var mı ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe: en fazla 600 TL
Bu fiyat bandında adi olmayan değişik sesler çıkarmayacak bir gitar istiyorum arada çalmak istiyorum.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Ne tür gitar arıyorsun?
Sap ayarına, telin durumu(fazla önemli değil bence) , Akort kulaklarını kontrol et. Şuan başka aklıma gelmiyor.
Bu videolara bakabilirsin.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tür gitar arıyorsun?
Sap ayarına, telin durumu(fazla önemli değil bence) , Akort kulaklarını kontrol et. Şuan başka aklıma gelmiyor.
Gitarlar hakkında pek bilgim yok ama çalarken beni üzmeyecek bir gitar olsun sesleri güzel versin gibi şeyler bu bütçede var mıdır böyle bir gitar ? Ya da ikinci el gitar alınır mı ?

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Gitarlar hakkında pek bilgim yok ama çalarken beni üzmeyecek bir gitar olsun sesleri güzel versin gibi şeyler bu bütçede var mıdır böyle bir gitar ? Ya da ikinci el gitar alınır mı ?
Hoşlandığın müziğe göre gitar değişir. Biraz klasik gitar çaldım fena değil ama elektro gitar çalmaya başladığımda hoşuma gitti.
Elektor gitar= solo ve akor çalarsın
Klasikte = Solo, akor ve Fingerstyle (türkçesini hatırlamıyorum)
2.el gitar alınır neden alınmasın. Markalar biraz önemli. Cort çok iyi markadır mesala. (dahada var ama pek bilgim yok)
böyle bir forum var, onlarada sorabilirsin.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoşlandığın müziğe göre gitar değişir. Biraz klasik gitar çaldım fena değil ama elektro gitar çalmaya başladığımda hoşuma gitti.
Elektor gitar= solo ve akor çalarsın
Klasikte = Solo, akor ve Fingerstyle (türkçesini hatırlamıyorum)
2.el gitar alınır neden alınmasın. Markalar biraz önemli. Cort çok iyi markadır mesala. (dahada var ama pek bilgim yok)
böyle bir forum var, onlarada sorabilirsin.
Yok hocam benim istediğim gitar elektro değil sizin de dediğiniz gibi klasik gitar olmasını istiyorum. Teşekkürler.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Yok hocam benim istediğim gitar elektro değil sizin de dediğiniz gibi klasik gitar olmasını istiyorum. Teşekkürler.
Bunlara bakabilirsin. Attığım forumda aynı konuyu açarsan senin için daha iyi olur açıkçası.

Top Bottom