keremast 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1,593 Dahası Reaksiyon skoru 858 Yaş 26 İsim okr 27 Nisan 2022 #1 giriş-orta seviye arası bir klasik gitar aldım yeni olduğu için sürekli akort bozuyor ama tellere dik ve normal bastığım zaman bile cazırdama yapıyor neden yapar bunu?
giriş-orta seviye arası bir klasik gitar aldım yeni olduğu için sürekli akort bozuyor ama tellere dik ve normal bastığım zaman bile cazırdama yapıyor neden yapar bunu?
E Evil Belief 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 10,966 En İyi Cevap 10 27 Nisan 2022 #2 Tel değişim vakti gelmiş olabilir. Sap ayarı kaçık olabilir. Birçok sebebi var. Uzun süre mağazada beklemiş bir ürünse her iki ihtimal de olabilir.
Tel değişim vakti gelmiş olabilir. Sap ayarı kaçık olabilir. Birçok sebebi var. Uzun süre mağazada beklemiş bir ürünse her iki ihtimal de olabilir.
keremast 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1,593 Dahası Reaksiyon skoru 858 Yaş 26 İsim okr 27 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evil Belief yazmış: Tel değişim vakti gelmiş olabilir. Sap ayarı kaçık olabilir. Birçok sebebi var. Devamı için tıklayın... yeni sıfır gitar hocam telde ne gibi bir sorun olabilir ki? önceden bass vardı hiç sorun yaşamadım onda, tabi klasikle bass bir değil ama
Evil Belief yazmış: Tel değişim vakti gelmiş olabilir. Sap ayarı kaçık olabilir. Birçok sebebi var. Devamı için tıklayın... yeni sıfır gitar hocam telde ne gibi bir sorun olabilir ki? önceden bass vardı hiç sorun yaşamadım onda, tabi klasikle bass bir değil ama