Neler Yeni

Gitar'dan anlayan biri bu gitarı yorumlayabilir mi?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Arkadaşlar elimde Segovia SGA41BK Cutaway Akustik gitar var. Bu nasıldır, telleri eski değişmem gerek ne önerirsiniz?

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
markayı ilk defa duydum başlangıç seviye standart çinli bi gitar gibi duruyo ya da endonezya üretimi, tel olarak uzun ömürlü istiyosan elixir öneririm ama biraz tuzlu olur

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İyi bir gitar denemez ama kullanılır. Sen teller eskiyken biraz çal, ondan sonra Elixir tak, kaymak gibi olur. Biraz eski tellerle çal dememin nedeni ise Elixir'in farkını hissetmen. Direkt Elixir ile başlarsan diğer tüm teller iğrenç gelir :D

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
İyi bir gitar denemez ama kullanılır. Sen teller eskiyken biraz çal, ondan sonra Elixir tak, kaymak gibi olur. Biraz eski tellerle çal dememin nedeni ise Elixir'in farkını hissetmen. Direkt Elixir ile başlarsan diğer tüm teller iğrenç gelir :D
adam haklı :D

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam son 2 tel kopuk zaten😄 Elixir ve daddario tel farkı nedir ve o 2 marka içinde hangi teli önerirsiniz @serwintes

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konudan bağımsız olarak söylüyorum, şu anda sıfırdan gitara başlamak için ne önerirsiniz? Onunla öğreneyim onunla da devam edeyim yani sesi garip çıkmasın, ya da bir gitarda teli değişmek yeterli oluyor mu?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar elimde Segovia SGA41BK Cutaway Akustik gitar var. Bu nasıldır, telleri eski değişmem gerek ne önerirsiniz?

Bilinmeyen bir marka ama elinde ise çal keke çal. Ben hep ernie ball tel kullanıyorum, uygun fiyatlı yeterli kalitede. Öneririm.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam son 2 tel kopuk zaten😄 Elixir ve daddario tel farkı nedir ve o 2 marka içinde hangi teli önerirsiniz @serwintes
Sıfır daddario bile paslı tel gibi geliyor bana. Ama ben elektro çalıyorum, akustik gitar için net bir yorum yapmam doğru olmaz. Belki akustik telleri daha iyidir daddario'nun. Önerebileceğim bir modeli yok. Elixir 16027 Nanoweb Phosphor Bronze (11-52) önerebilirim. Çaldıkça siz kendiniz için daha iyi olanı farkedersiniz zaten.

Konudan bağımsız olarak söylüyorum, şu anda sıfırdan gitara başlamak için ne önerirsiniz? Onunla öğreneyim onunla da devam edeyim yani sesi garip çıkmasın, ya da bir gitarda teli değişmek yeterli oluyor mu?
Hangi tür gitara başlamak istiyorsunuz? (Elektro, akustik, klasik vs..) Sevdiğiniz bir kaç şarkıyı söylersenizde önerilerime yardımcı olabilir.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Bilinmeyen bir marka ama elinde ise çal keke çal. Ben hep ernie ball tel kullanıyorum, uygun fiyatlı yeterli kalitede. Öneririm.
hocam ernie ball sahne teli ya çok kısa ömrü ucuz ama aslında baktığınızda daha pahalıya geliyo bende kullanıyorum çünkü

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sıfır daddario bile paslı tel gibi geliyor bana. Önerebileceğim bir modeli yok. Elixir 16027 Nanoweb Phosphor Bronze (11-52) önerebilirim. Çaldıkça siz kendiniz için daha iyi olanı farkedersiniz zaten.

Hangi tür gitara başlamak istiyorsunuz? (Elektro, akustik, klasik vs..) Sevdiğiniz bir kaç şarkıyı söylersenizde önerilerime yardımcı olabilir.
Klasik ya da akustik düşünüyorum arasındaki ne gibi fark var bir bilgim yok, parça olarak ise oyunların arkasında falan çalan şarkılar olur ya onların sesine benzer bir şeyler çıkarmayı istiyorum, pek anlamıyorum ne tür bir şey olduklarından.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Klasik ya da akustik düşünüyorum arasındaki ne gibi fark var bir bilgim yok, parça olarak ise oyunların arkasında falan çalan şarkılar olur ya onların sesine benzer bir şeyler çıkarmayı istiyorum, pek anlamıyorum ne tür bir şey olduklarından.
Bahsettiğiniz oyun parçalarından birini söyleyebilirmisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,793
Üyeler
161,499
Son üye
Imfromeurope