Knk ben onayladim bana gelirmi ürün yada onayı iptal edebilirmiyimÜrün elinize ulaşınca üründe bir sorun olmayınca onaylamanız gerekiyor.
Gelir ama sorun olursa sorun yaşarsınKnk ben onayladim bana gelirmi ürün yada onayı iptal edebilirmiyim
İptal olmazda gelir mi bilmiyorum satıcıya mesaj at durumu anlat bilmiyordum falan diye ama gelir muhtemelen.Knk ben onayladim bana gelirmi ürün yada onayı iptal edebilirmiyim
İptal edemiyomuyum onayı ?Gelir ama sorun olursa sorun yaşarsın
Hayırİptal edemiyomuyum onayı ?
Onayı iptal edemezsin muhtemelen. Paranın satıcıya ulaşmasını onaylamış oldun. Ama siparişin gelir eğer satıcı iyiyse. Fakat ürün sorunlu çıkarsa çoktan onayladığın için sıkıntı yaşarsın. Satıcı ile iletişime geç.İptal edemiyomuyum onayı ?
Knk gelmeden onayladim bilmiyodum gelir dimi ürünürün eline ulaştığında yapacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
satıcılara mesaj atabiliyorsun
onayladıysan bozuk gelirse iade etmen imkansız ben 600 tl direksiyon almıştım mal gibi onayladım bozuk geldi bida hiçbişey yapamadımArkadaşlar ürünü elime ulaşıncamı onaylamam gerekiyor yoksa teslim almadan öncemi ben almadan önce onayladım sipariş bana gelirmi?
bence iade konusunda en iyisi amazononayladıysan bozuk gelirse iade etmen imkansız ben 600 TL direksiyon almıştım mal gibi onayladım bozuk geldi bida hiçbişey yapamadım