Neler Yeni

GİTTİGİDİYOR ONAY VERME

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Arkadaşlar ürünü elime ulaşıncamı onaylamam gerekiyor yoksa teslim almadan öncemi ben almadan önce onayladım sipariş bana gelirmi?

samet4747

80+ Platinum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,270
İsim
Mert Can Ergün
ürün eline ulaştığında yapacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcılara mesaj atabiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emre
Arkadaşlar ürünü elime ulaşıncamı onaylamam gerekiyor yoksa teslim almadan öncemi ben almadan önce onayladım sipariş bana gelirmi?
onayladıysan bozuk gelirse iade etmen imkansız ben 600 tl direksiyon almıştım mal gibi onayladım bozuk geldi bida hiçbişey yapamadım

Tokuchi77

80+ Bronze
Üstat şimdi o sitedeki onay verme muhabbeti siz alıcıların güvenliğini sağlamak için.
Mesela ürünün gelmesini bekleyeceksin, ürün geldi ki ürüne bakacaksın ve hiçbir sıkıntısı yok ürün sağlam ise onaylayacaksın.
Bu durumda müşteri olarak üründe hiçbir sıkıntı olmadığını yani eline sapa sağlam ulaştığını ve teknik vsvs konularda da bir sorun olmadığını onaylamış ve bu yüzden satıcının bakiyesine benim paramı yatırabilirsiniz butonuna basmış oluyorsun.

Ama bunu bilmiyordum, tecrübesizliğime geldi gibisinden satıcı ile iletişime geçerek güzelce olayı anlatın.
Gerekirse canlı destek var ise orayla da iletişime geçin gitti gidiyorda. Yoksa mail de atın.
Satıcı ile konuşun güzelce.
Olay çözülsün.

Top Bottom