- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,020
Bende verdim bakalım , muhtemelen Çarşamba günü gelir görürüz.ben siparişi verdim sizi bilgilendiririm
Bende verdim bakalım , muhtemelen Çarşamba günü gelir görürüz.ben siparişi verdim sizi bilgilendiririm
Bende verdim bakalım , muhtemelen Çarşamba günü gelir görürüz.
O yazı tüm ürünlerde var
Satıcı ortalıkta gözükmüyor şuan. Sizin ürünlerin durumu nedir ?mekanik hisli yede ok normalde ikg 441 mekanik blue switch
benim tek derdim ikg 441 gelmesi
Al hocam ama ürün yok![]()
#keyword #spec Diğer Ürünler GittiGidiyor'da #sayfa_numarasi
#anakategori kategorimizde sonkategori#spec ürünlerini bulabilirsiniz. Diğer ürün ve malzemeler için #tumkategoriler göz atın. #sayfa_numarasiwww.gittigidiyor.com
böyle bişi olabilir mi alayım mı ?
Sadece ürün değil aynı zaman da satıcının profili de kapanmış ortada satıcı yok. İnşallah bir sorun yaşamazsın.Müşteri hizmetlerini aradım ürünü göndericez diyor ama ellerinde başka ürün kalmamış yani şu saatten sonra verdiğiniz siparişler boşa gidiyor haberiniz olsun .
Ek olarak ürünü satışa kapattılar benim aramamdan sonra.
Para gittigidiyor güvencesi altında olduğu için bi sıkıntı olmaz.Sadece ürün değil aynı zaman da satıcının profili de kapanmış ortada satıcı yok. İnşallah bir sorun yaşamazsın.
Kargonlanmayi bekliyor.Satıcı ortalıkta gözükmüyor şuan. Sizin ürünlerin durumu nedir ?
Ben stok varken sipariş geçtim. Gönderirler mi acepMüşteri hizmetlerini aradım ürünü göndericez diyor ama ellerinde başka ürün kalmamış yani şu saatten sonra verdiğiniz siparişler boşa gidiyor haberiniz olsun .
Ek olarak ürünü satışa kapattılar benim aramamdan sonra.
yavaş lan gaç tane alıyon7 adet aldım ,güncellerim geldiğinde ürünler.
Göndermezse uğraştırırız, sorun yok.Ben stok varken sipariş geçtim. Gönderirler mi acep