Gittigidiyordan 125 TL'ye ikg 441 ?

mekanik hisli yede ok normalde ikg 441 mekanik blue switch
benim tek derdim ikg 441 gelmesi
Satıcı ortalıkta gözükmüyor şuan. Sizin ürünlerin durumu nedir ?

Müşteri hizmetlerini aradım ürünü göndericez diyor ama ellerinde başka ürün kalmamış yani şu saatten sonra verdiğiniz siparişler boşa gidiyor haberiniz olsun .

Ek olarak ürünü satışa kapattılar benim aramamdan sonra.

Müşteri hizmetlerini aradım ürünü göndericez diyor ama ellerinde başka ürün kalmamış yani şu saatten sonra verdiğiniz siparişler boşa gidiyor haberiniz olsun .

Sadece ürün değil aynı zaman da satıcının profili de kapanmış ortada satıcı yok. İnşallah bir sorun yaşamazsın.

Sadece ürün değil aynı zaman da satıcının profili de kapanmış ortada satıcı yok. İnşallah bir sorun yaşamazsın.
Para gittigidiyor güvencesi altında olduğu için bi sıkıntı olmaz.

Satıcı ortalıkta gözükmüyor şuan. Sizin ürünlerin durumu nedir ?
Kargonlanmayi bekliyor.

Ben stok varken sipariş geçtim. Gönderirler mi acep

Firma ile görüşme sağladım ,ürünü göndermeyeceğini klasik 'stok yok' yalanını söylediler,Gittigidiyor üzerinden şikayet talebi oluşturdum oradan da dönüş çıkmazsa haksız rekabetten şikayetimi gerçekleştireceğim .Ürünü alanlar için bilgilendirme bırakmış olayım ,elinizden geldiğince bu haksız rekabeti engelleyin ve şikayette bulunun.
Ülkemizde 'Dev' olarak adlandırdığımız mağazalardan rahatlıkla haksız reklam yapıp mağazayı öne çıkarmalar mevcut bu durum hem hukuka hem de dürüst ticarete aykırı bir durumdur.

Ölü fiyata koymuş bu işte bir iş var.

Geri