https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/forza-horizon-4-ultimate-edition_pdp_545977968 alınır mı kazık felan yemeyiz dimi?
Gamepassda varmı forzaKanka gamepass pc de zaten var ilk ay 6 tl diger aylar 15 tl baska oyunlar da oynarsin
Şimdi 6 tl ye gördüm alıcam bakalım hayırlısı çok sağolasın reisVar hatta standart editiin var ultimate falani da alirsin hatta standart editiinda da birkac arac veriyo gsliba drift icin
Kanka ama windowsunun orjinal olmasi gerekiyo galiba ama tam emin degilim bunu bi arastir. He bide windows 10 a oluyo sadece galiba ama dedigim gibi arastir.Şimdi 6 tl ye gördüm alıcam bakalım hayırlısı çok sağolasın reis
Aldım ya iniyo şuanda indirme hızı normale göre çok yüksek bunda baa iyi çok sağol bilgi için tekrardan.Kanka ama windowsunun orjinal olmasi gerekiyo galiba ama tam emin degilim bunu bi arastir. He bide windows 10 a oluyo sadece galiba ama dedigim gibi arastir.
aylık 15 seve seve veririmSatıcı pek belli değil çok değerlendirmesi yok bence de gamepass'den oyna beğenirsen indirim kovalar alırsın.