Neler Yeni

Gittiğim dershaneden verim alamıyorum hala gitmeli miyim?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selamlar dostlar,
Şu anda 11.sınıfım ve dershaneye yazılmamdan bu yana neredeyse 6 ay geçti. İlk aylarda güzel şekilde derslerimizi işliyorduk. Notlarımı tutuyordum. Fakat sonradan bir şey oldu ve derslerimden verim alamamaya başladım. Bugün okula gittiğimde dershaneden çok daha farklı geldi. Sanki dershanede hiçbir şeyi doğru anlatamıyorlarmış gibi hissettim. Gece bunu uzun bir süre düşündüm. Acaba sorun bende mi diye. Yani adam akıllı bir şey öğrenemiyorum. Okulumda bir şey varmış gibi yani bir büyü yapılmış gibi anlatılan konuyu direkt olarak anlıyorum. Fakat bu durum dershanede geçerli değil. Sizce dershaneye devam etmeli miyim?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Selamlar dostlar,
Şu anda 11.sınıfım ve dershaneye yazılmamdan bu yana neredeyse 6 ay geçti. İlk aylarda güzel şekilde derslerimizi işliyorduk. Notlarımı tutuyordum. Fakat sonradan bir şey oldu ve derslerimden verim alamamaya başladım. Bugün okula gittiğimde dershaneden çok daha farklı geldi. Sanki dershanede hiçbir şeyi doğru anlatamıyorlarmış gibi hissettim. Gece bunu uzun bir süre düşündüm. Acaba sorun bende mi diye. Yani adam akıllı bir şey öğrenemiyorum. Okulumda bir şey varmış gibi yani bir büyü yapılmış gibi anlatılan konuyu direkt olarak anlıyorum. Fakat bu durum dershanede geçerli değil. Sizce dershaneye devam etmeli miyim?
Ben dershaneden verim alan şuana kadar bir iki kişi gördüm.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben dershaneden verim alan şuana kadar bir iki kişi gördüm.
Abi sanki okulda bir şey varmış gibi geliyor.
Dershaneden verim alamıyorum. Yani bir şey ya bana oldu ya da hocalarda sıkıntı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende okuldan verim alamıyorum ama gitmek zorundayım. Şaka bir yana, hiçbir şekilde fayda sağlamıyorsa farklı bir dershaneye gidebilirsiniz.
Farklı bir dershaneye gitmek yerine direkt olarak kendimi geçindireyim diyorum.
Seneye zaten mecbur gideceğim.
Yani verime dair hiçbir şey yok.
:(

Ariseks

80+ Gold
Selamlar dostlar,
Hocam dershanelerde ayrımcılık var gibi mesala Zeki çalışkan ve ilerde kendilerine reklam yapabilcekleri kişilere farklı davranıyorlar

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Bende kısa bir süreliğine gittim dershaneye. Sanki dershaneye gittiğinde çok iyi anlatıyorlar çok iyi anlıyorum falan diyorum. Ama hoca bir test yolluyor wpden, yapamıyorsun. Benim düşüncem; Dershanede her şey toz pembe. Eğer verim alamıyorsan gitme Parana yazık

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende kısa bir süreliğine gittim dershaneye. Sanki dershaneye gittiğinde çok iyi anlatıyorlar çok iyi anlıyorum falan diyorum. Ama hoca bir test yolluyor wpden, yapamıyorsun. Benim düşüncem; Dershanede her şey toz pembe. Eğer verim alamıyorsan gitme Parana yazık
Bende bunu düşünüyorum. Yani içi boş bir kova var bende oraya bakıyor gibiyim.
Bugün okulda her şeyi anlattılar o kova dolu gibi geldi.
Hocam dershanelerde ayrımcılık var gibi mesala Zeki çalışkan ve ilerde kendilerine reklam yapabilcekleri kişilere farklı davranıyorlar
O kadar da kalabalık değiliz zaten. 6-7 kişiyiz dershanede fakat arada ayrımcılık olabiliyor.

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Bende bunu düşünüyorum. Yani içi boş bir kova var bende oraya bakıyor gibiyim.
Bugün okulda her şeyi anlattılar o kova dolu gibi geldi.

O kadar da kalabalık değiliz zaten. 6-7 kişiyiz dershanede fakat arada ayrımcılık olabiliyor.
Dershane hocaları zaten atanamamış düşük puanlı insanlar olur genelde. Ama işinin ehlide vardır. Fakat okuldan verimsizdir bana göre

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dershaneden verim alabilen varsa helal olsun
Bende dershane de herşeyi yaparken eve /okula/sınava gittiğim zaman hicbisey yapamıyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dershane hocaları zaten atanamamış düşük puanlı insanlar olur genelde. Ama işinin ehlide vardır. Fakat okuldan verimsizdir bana göre
Hayır işin garibi hepsi MEB'e bağlı öğretmen.
Yani kendi okullarında öğretmenlik yapıyorlar bir de gelip bizim dershanemizde öğretmenlik yapıyorlar.

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Hayır işin garibi hepsi MEB'e bağlı öğretmen.
Yani kendi okullarında öğretmenlik yapıyorlar bir de gelip bizim dershanemizde öğretmenlik yapıyorlar.
Hayattan bıkmışlardır belki, zorla anlatıyorlardır :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
Selamlar dostlar,
verim alamadığını düşünüyorsan boşuna para verme bırak

Top Bottom