Gittiğim dershaneden verim alamıyorum hala gitmeli miyim?

3 sene önce dershanedeki kimya hocamız aynı zamanda okul hocamız bize dershaneye para veren enayidir dedi durdum düşündüm anlamadım gittim sordum üç saat meseleyi anlattı kısacası dershaneye gitmeyin arkadaşlar 3 saatlik konuşmayı buraya yazamam ama bilen biri olarak gitmeyin bende dershaneyi bıraktım o zamandan sonra
Özelden yazar mısın? :)

Lafın gelişi şimdiden. :)
9.sınıfa geçtiğinde bitir bütün konuları , 10.sınıfta da 10.sınıfı.
11 ve 12'de rahatlarsın.
Ha onu tabii ki yaparım , hatta hergün 1 saat test bile çözer sonra full oyun ez so.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakma konunu kirlettim

Selamlar dostlar,
Şu anda 11.sınıfım ve dershaneye yazılmamdan bu yana neredeyse 6 ay geçti. İlk aylarda güzel şekilde derslerimizi işliyorduk. Notlarımı tutuyordum. Fakat sonradan bir şey oldu ve derslerimden verim alamamaya başladım. Bugün okula gittiğimde dershaneden çok daha farklı geldi. Sanki dershanede hiçbir şeyi doğru anlatamıyorlarmış gibi hissettim. Gece bunu uzun bir süre düşündüm. Acaba sorun bende mi diye. Yani adam akıllı bir şey öğrenemiyorum. Okulumda bir şey varmış gibi yani bir büyü yapılmış gibi anlatılan konuyu direkt olarak anlıyorum. Fakat bu durum dershanede geçerli değil. Sizce dershaneye devam etmeli miyim?
11. sınıfta ben de senin gibi dershaneye kendi paramla yazılmıştım ve o zaman çok pişman olmuştum. Neredeyse bir yarı yıl hiç dershaneye gitmemiştim(Eğer dershaneden ayrılsaydık paramızı ödemeyeceklerdi). Şuanki imkanlarda (youtube vs.) dershaneye gitmek hem zaman kaybı hem mental ve vücut yorgunluğundan başka bir şey değildir.

Selamlar dostlar,
Şu anda 11.sınıfım ve dershaneye yazılmamdan bu yana neredeyse 6 ay geçti. İlk aylarda güzel şekilde derslerimizi işliyorduk. Notlarımı tutuyordum. Fakat sonradan bir şey oldu ve derslerimden verim alamamaya başladım. Bugün okula gittiğimde dershaneden çok daha farklı geldi. Sanki dershanede hiçbir şeyi doğru anlatamıyorlarmış gibi hissettim. Gece bunu uzun bir süre düşündüm. Acaba sorun bende mi diye. Yani adam akıllı bir şey öğrenemiyorum. Okulumda bir şey varmış gibi yani bir büyü yapılmış gibi anlatılan konuyu direkt olarak anlıyorum. Fakat bu durum dershanede geçerli değil. Sizce dershaneye devam etmeli miyim?
hiç verim alamıyorsan yani notlarını etkilemiycrkse gitme parana yazık.

Dopinghafıza bence etkili değil deneme videolarıda çok kötü bence ama kişiden kişiye değişir
Ek olarak: Dopinghafıza'dan uzak durursan senin için çok iyi olur :)

Lgs döneminde kısa bir süre bende dershane tarzı bir yere gitmiştim. İlk zamanlar verimli oluyordu da daha sonra boş boş zamanını harcadığım bir yere dönüşmüştü.

Ek olarak: Dopinghafıza'dan uzak durursan senin için çok iyi olur :)
Nedenini merak ettim açıkçası verimli olmuyor mu ?

Onlar mı paranızı ödemeyeceklerdi?
Anlamadım orasını biraz daha net açıklar mısın?
Evet bizim dershane için ödediğimiz parayı, dershaneden ayrılsak bile bize geri vermeyeceklerdi.

Lgs döneminde kısa bir süre bende dershane tarzı bir yere gitmiştim. İlk zamanlar verimli oluyordu da daha sonra boş boş zamanını harcadığım bir yere dönüşmüştü.

Nedenini merak ettim açıkçası verimli olmuyor mu ?
Kesinlikle verim sıfır ve safi zaman kaybı. Youtube'da onlarca kaliteli hoca var. YKS zamanı full youtube çalışıp istediğim üniversiteyi kazanmıştım.

Evet bizim dershane için ödediğimiz parayı, dershaneden ayrılsak bile bize geri vermeyeceklerdi.

Kesinlikle verim sıfır ve safi zaman kaybı. Youtube'da onlarca kaliteli hoca var. YKS zamanı full youtube çalışıp istediğim üniversiteyi kazanmıştım.
Hangi üniversite?
Bölüm nedir?

Geri