Eve gelsinler konuşacağım zaten.Okula zor gidip canlı derse girmeyen ben bütün sınavlara girdim ve çoğu kolaydı bakalım nolacak.
Bu arada öyle bir şey varsa devam etmezdim ben paraya yazık.
Doping ve Alternatif eğitime yönlenebilirsin...Eve gelsinler konuşacağım zaten.
Anlamadım gitti verim alamıyorum o kadar da para veriyoruz.
Öyle yapıyorum zaten.Doping ve Alternatif eğitime yönlenebilirsin...
Unutma,her şey sende bitiyor, her Öğrenci farklı öğrenir.Verim alabileğin yerde ve Tarzda öğren.
Doping fena değildir ben kullanıyorum Hani Ayt fen 39 Doğru 1 yanlış kadar iyi değil ama bana göre Daha kalıcı oluyor öğrendiklerim.
Ama benide dinleme,Kendin araştır,Kendin belirle.
Verim almiyorsan parayı çöpe atma derimSelamlar dostlar,
Şu anda 11.sınıfım ve dershaneye yazılmamdan bu yana neredeyse 6 ay geçti. İlk aylarda güzel şekilde derslerimizi işliyorduk. Notlarımı tutuyordum. Fakat sonradan bir şey oldu ve derslerimden verim alamamaya başladım. Bugün okula gittiğimde dershaneden çok daha farklı geldi. Sanki dershanede hiçbir şeyi doğru anlatamıyorlarmış gibi hissettim. Gece bunu uzun bir süre düşündüm. Acaba sorun bende mi diye. Yani adam akıllı bir şey öğrenemiyorum. Okulumda bir şey varmış gibi yani bir büyü yapılmış gibi anlatılan konuyu direkt olarak anlıyorum. Fakat bu durum dershanede geçerli değil. Sizce dershaneye devam etmeli miyim?
Evet programımı oluşturdum zaten.Kendini kendin bilirsin, Sahsen bende evde çalısmayı tercih ederim. Genelde 9 30 ile aksam 6 arası çalısırım. Hic olmazsa Günde en az 5 Saat öneririm.
Dopinghafıza'nın pek bir etkisi olacağını sanmıyorum.Bence dershaneyi bırak ve dopinghafıza al derim.
Bende tam tersi dershaneden verim almıştım gittiğim senelerde. Bana daha disiplinli ve herkes ders dinlemek için geldiği için daha iyi geliyordu. Bizim okul pek iyi bir okul değildi. Ama senin durumun farklı. Dershanedeki diğer arkadasların ne diyor bu duruma ? senin gibi düşünen var mı?Selamlar dostlar,
Şu anda 11.sınıfım ve dershaneye yazılmamdan bu yana neredeyse 6 ay geçti. İlk aylarda güzel şekilde derslerimizi işliyorduk. Notlarımı tutuyordum. Fakat sonradan bir şey oldu ve derslerimden verim alamamaya başladım. Bugün okula gittiğimde dershaneden çok daha farklı geldi. Sanki dershanede hiçbir şeyi doğru anlatamıyorlarmış gibi hissettim. Gece bunu uzun bir süre düşündüm. Acaba sorun bende mi diye. Yani adam akıllı bir şey öğrenemiyorum. Okulumda bir şey varmış gibi yani bir büyü yapılmış gibi anlatılan konuyu direkt olarak anlıyorum. Fakat bu durum dershanede geçerli değil. Sizce dershaneye devam etmeli miyim?
aşık falan mı oldun kralAbi sanki okulda bir şey varmış gibi geliyor.
Dershaneden verim alamıyorum. Yani bir şey ya bana oldu ya da hocalarda sıkıntı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farklı bir dershaneye gitmek yerine direkt olarak kendimi geçindireyim diyorum.
Seneye zaten mecbur gideceğim.
Yani verime dair hiçbir şey yok.