Neler Yeni

Gittiğim sürücü kursunda ki hocalar iyi eğitim vermiyor ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
2 kez direksiyon sınavından kaldım bir de gittiğim sürücü kursunun sahibi babamın arkadaşı ve eski aile dostu babam çok sinirlendi bu duruma benim de canım sıkıldı artık heves bile kalmadı araba bilgim yok daha önce hiç araba kullanmadım kursta öğrenmeye çalışıyorum oda hocalar dersleri iyi öğretmiyorlar memnun değilim. ne yapmalıyım?

Ellsy

80+ Bronze
2 kez direksiyon sınavından kaldım bir de gittiğim sürücü kursunun sahibi babamın arkadaşı ve eski aile dostu babam çok sinirlendi bu duruma benim de canım sıkıldı artık heves bile kalmadı araba bilgim yok daha önce hiç araba kullanmadım kursta öğrenmeye çalışıyorum oda hocalar dersleri iyi öğretmiyorlar memnun değilim. ne yapmalıyım?
Baska yere git

Kerem gök

80+ Silver
zaten 12 ya da 14 saat dersin oluyordu sanırım sınavdan önce, eğer sınavdan kaldıysan özel ders al öyle 3. sınavına gir
Mesaj otomatik birleştirildi:

gitmesine gerek yok 5 kere kalmadığı sürece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,742
Üyeler
171,638
Son üye
altonytheDEV
Top Bottom