The GodFather
80+ Silver
Arkadaşlar önemli bir konu var biliyorum görünmez ama bir yolu taktiği var mıdır
Fakeden istek at başka bir yolu yokArkadaşlar önemli bir konu var biliyorum görünmez ama bir yolu taktiği var mıdır
Fakeden de istek atıyorum orijinalden de istek atıyorum onaylamıyorFakeden istek at başka bir yolu yok
Uygulama vardı günde 3 hesaba bakabiliyordun ama 1 senedir kullanılmıyorArkadaşlar önemli bir konu var biliyorum görünmez ama bir yolu taktiği var mıdır
Uygulamanın ismini hatırlıyor musunUygulama vardı günde 3 hesaba bakabiliyordun ama 1 senedir kullanılmıyor
postegro lili ama buna fake ile giriş yap yoksa hesap bilgilerin program yapımcılarının elinde oluyorUygulamanın ismini hatırlıyor musun
iOS telefon(postegro lili ama buna fake ile giriş yap yoksa hesap bilgilerin program yapımcılarının elinde oluyor
ailende varsa android kullanan onun telefonunu kullan o zamaniOS telefon(
Fake ten istek at veya bir hanımefendiye stolklayacaksan annenin veya teyzenin Instagram hesaplarından takip isteği de atabilirsinArkadaşlar önemli bir konu var biliyorum görünmez ama bir yolu taktiği var mıdır
android kullnsanda uygulamaya giriş yapılıyor giriş yapsam gizli hesaplara bakılmıyor artıkiOS telefon(
….nulllhacı zaten kabul etmiyorsa zorlama istemiyor seni