Neler Yeni

Öneri GLoot Nedir ? Ne işe Yarar ? Oyundan Para Kazanmak

Avolay

80+ Gold
Ben kullanmadım uygulamayı fakat uygulamayı araştırırken incelemesini/para çekme işlemi yapan birkaç tane youtuber gördüm. Hepsi ilk seferinde 30-40 gün beklemiş, diğer günlerde ise bir kaç gün içerisinde para hesaba tanımlanmış. aynı şekilde yorumlarda da gördüğüm birşeydi.
20 ya da 25 Euro olunca çekebiliyormuşsun sanırım parayı ama onda tam emin değilim ne desem yalan olur
25€ evet ancak benim merakım YOTİden çekebiliyor muyuz paparaya ya da ininale

Avolay

80+ Gold

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gloot belli mücadelelerle para kazanmanızı sağlayan , herkes e-sporcu olsun mottosuyla yola çıkan firmadır .- .
Valorant üzerinden anlatacağım :
Öncelikle bizim işimize yarayan ve risksiz yöntem olan solo mücadeleleri yapacağız (öbürlerine katılmanızı önermem)
Get 4 kills (4 kişi öldür)--TÜM OYUN MODLARINDA-- bu mücadeleye bedavaya girebiliyoruz ve kazanırsak tek seferlik 1.64 € veriyor bu parayla sadece 1€'luk Win a match (Bir maç kazan)--Dereceli , Derecesiz-- karşılığında 1.5€ alıyoruz daha sonra elimizdeki para 2.14€ oluyor bu parayla Get 16 kills(16 kişi öldür)-Derecesiz , Dereceli-- mücadelesine giriyoruz bunu da kazanırsak 3.14€muz oluyor sürekli 16 kill mücadelesiyle para kasmak daha kolay ve risksizdir fakat çok iyi bir oyuncuysanız yine 2€ ile girilip ödülü 4.66€ olan 30 Kill mücadelesine de girebilirsiniz :)
İndirme linki : https://www.gloot.com/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sponsorları : İntel Huawei gibi büyük firmalarAlıntıyı görüntüle
En düşük kaç Euro çekebiliyoruz ve ödeme yöntemi nedir.

Avolay

80+ Gold

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Techno forumda mining yaptığını söyleyen var ve parayı vermeden banlıyorlarmış böyle söyleyenler var.

Avolay

80+ Gold
Techno forumda mining yaptığını söyleyen var ve parayı vermeden banlıyorlarmış böyle söyleyenler var.
Tanıdıklarım yaptı diyorum sponsorları var diyorum :D

Hocam hiç beğeni atmıyosunuz :(

Arkada çok kaynak harcıyor mu peki?
Görmemişim özür dilerim arayüz açıkken evet arayüzü kapayıp deneyeceğim bugün yazarım :D

Son düzenleme:

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Tanıdıklarım yaptı diyorum sponsorları var diyorum :D

Hocam hiç beğeni atmıyosunuz :(

Görmemişim özür dilerim arayüz açıkken evet arayüzü kapayıp deneyeceğim bugün yazarım :D
Bende 400mb yakın ram yiyor

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Gloot belli mücadelelerle para kazanmanızı sağlayan , herkes e-sporcu olsun mottosuyla yola çıkan firmadır .- .
Valorant üzerinden anlatacağım :
Öncelikle bizim işimize yarayan ve risksiz yöntem olan solo mücadeleleri yapacağız (öbürlerine katılmanızı önermem)
Get 4 kills (4 kişi öldür)--TÜM OYUN MODLARINDA-- bu mücadeleye bedavaya girebiliyoruz ve kazanırsak tek seferlik 1.64 € veriyor bu parayla sadece 1€'luk Win a match (Bir maç kazan)--Dereceli , Derecesiz-- karşılığında 1.5€ alıyoruz daha sonra elimizdeki para 2.14€ oluyor bu parayla Get 16 kills(16 kişi öldür)-Derecesiz , Dereceli-- mücadelesine giriyoruz bunu da kazanırsak 3.14€muz oluyor sürekli 16 kill mücadelesiyle para kasmak daha kolay ve risksizdir fakat çok iyi bir oyuncuysanız yine 2€ ile girilip ödülü 4.66€ olan 30 Kill mücadelesine de girebilirsiniz :)
İndirme linki : https://www.gloot.com/

Sponsorları : İntel Huawei gibi büyük firmalarAlıntıyı görüntüle
lol ve csgoda da oluyormu hocam

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
ben 4 kill al görevini yaptım herhangi bir para gelmedi hesaba