Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Glorious Beyaz ve Siyah Model I 423 TL🔥🔥🔥

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Shaco

80+ Bronze

SadeceSeyf

80+ Gold
Aynı fiyattan iade edecek varsa alabilirim :d

Shaco

80+ Bronze
Şu yan tuşları değiştiren oldu mu? Genelde kullanmıyorum diğer farelerde de.Hiç yokmuş gibi hissettirecek şekilde değişiyor mu boyutları acaba diye merak ettim.Böyle çok farklı geliyor fare yapısı tutuş esnasında.

SadeceSeyf

80+ Gold
Şu yan tuşları değiştiren oldu mu? Genelde kullanmıyorum diğer farelerde de.Hiç yokmuş gibi hissettirecek şekilde değişiyor mu boyutları acaba diye merak ettim.Böyle çok farklı geliyor fare yapısı tutuş esnasında.
Abdullah video paylasmıştı altta ki tuşu o hale getirebiliyorsun gördüğüm kadarıyla

Shaco

80+ Bronze
Abdullah video paylasmıştı altta ki tuşu o hale getirebiliyorsun gördüğüm kadarıyla
Onu gördüm kanka ama diğer tuşları da istemiyorum aslında. Komple söksem kir birikir oraya diye düşündüm.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Ömür AYCIL
bu ürün g502/basilisk klonu ama tekerleğe sağ sol click yönü eklmemişler, eksiside bu. g502/basilisk kullananlar o işlevi istiyor.
Kesinlikle Logitech MK710 set kullaniyorum M705 mouse var Scrool tekerleginde sag sol tik ariyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu gördüm kanka ama diğer tuşları da istemiyorum aslında. Komple söksem kir birikir oraya diye düşündüm.
Komple sok icini oyun hamuru vb ile doldur hangi renk aldiysan o renk bant ile bantla gec

Shaco

80+ Bronze
Kesinlikle Logitech MK710 set kullaniyorum M705 mouse var Scrool tekerleginde sag sol tik ariyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komple sok icini oyun hamuru vb ile doldur hangi renk aldiysan o renk bant ile bantla gec
Oyun hamuru diyince pırıltı geldi :D Tuşları söküp streç filmle kaplayıp sonra beyaz silikonla doldurucam. Kalıp halinde çıkmış olur sonra düzeltir takarım :D

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,651
İsim
Kerem Çavuş
hiçbir çıkıntı kalmıyor yan taraf dümdüz oluyo ama ben bu şekilde daha çok beğendim

Shaco

80+ Bronze

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ben yükledim sonra güncelleme var dedi direk güncelledi.
Programı yükledim programda download çıkıyor yapıyorum instal geliyor basıyorum program kapanıyor

MCG.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Can Gazioğlu
çift tıklama sorunu ile karşılaşan oldu mu? dün öğlen geldi akşam açıp kullanmaya başladım. 2 saat önce çift tıklamaya başladı. arada düzeliyor sonra tekrar çift tılıyor ? nedeni nedir? ürün sorun lu mu ?

Top Bottom