Herhangi bir sorun yok bende.Güncelleyince bir sıkıntı olur mu
Abdullah video paylasmıştı altta ki tuşu o hale getirebiliyorsun gördüğüm kadarıylaŞu yan tuşları değiştiren oldu mu? Genelde kullanmıyorum diğer farelerde de.Hiç yokmuş gibi hissettirecek şekilde değişiyor mu boyutları acaba diye merak ettim.Böyle çok farklı geliyor fare yapısı tutuş esnasında.
Onu gördüm kanka ama diğer tuşları da istemiyorum aslında. Komple söksem kir birikir oraya diye düşündüm.Abdullah video paylasmıştı altta ki tuşu o hale getirebiliyorsun gördüğüm kadarıyla
Kesinlikle Logitech MK710 set kullaniyorum M705 mouse var Scrool tekerleginde sag sol tik ariyorum.bu ürün g502/basilisk klonu ama tekerleğe sağ sol click yönü eklmemişler, eksiside bu. g502/basilisk kullananlar o işlevi istiyor.
Komple sok icini oyun hamuru vb ile doldur hangi renk aldiysan o renk bant ile bantla gecOnu gördüm kanka ama diğer tuşları da istemiyorum aslında. Komple söksem kir birikir oraya diye düşündüm.
Oyun hamuru diyince pırıltı geldi Tuşları söküp streç filmle kaplayıp sonra beyaz silikonla doldurucam. Kalıp halinde çıkmış olur sonra düzeltir takarımKesinlikle Logitech MK710 set kullaniyorum M705 mouse var Scrool tekerleginde sag sol tik ariyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Komple sok icini oyun hamuru vb ile doldur hangi renk aldiysan o renk bant ile bantla gec
hiçbir çıkıntı kalmıyor yan taraf dümdüz oluyo ama ben bu şekilde daha çok beğendimŞu yan tuşları değiştiren oldu mu? Genelde kullanmıyorum diğer farelerde de.Hiç yokmuş gibi hissettirecek şekilde değişiyor mu boyutları acaba diye merak ettim.Böyle çok farklı geliyor fare yapısı tutuş esnasında.
Ben yükledim sonra güncelleme var dedi direk güncelledi.Instala basınca program kapanıyor
Programı yükledim programda download çıkıyor yapıyorum instal geliyor basıyorum program kapanıyorBen yükledim sonra güncelleme var dedi direk güncelledi.