Neler Yeni

Glorious Model O Minus Gaming Mouse Fiyatı Düşmüş!

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Peki alınır mı bu mouse? Yurt dışında baya popüler bende görünüşü vs çok seviyorum.
Bence alınır sensörü daha iyi olan o fiyat bandında mouse var mı bilmiyorum araştırmak lazım tabi ben sensör farkını çok anlayamıyorum bana farketmiyor :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bence alınır sensörü daha iyi olan o fiyat bandında mouse var mı bilmiyorum araştırmak lazım tabi ben sensör farkını çok anlayamıyorum bana farketmiyor :)
Banada farketmiyorda bu tepkime süresini falan bilmek lazım.Mouse aldım nasıl diye sormuştum eski hesabımda yok onun sensörü kötü yok bilmem neresi kötü,ama ben mis gibi kullanıyorum mouseyi :D

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Peki alınır mı bu mouse? Yurt dışında baya popüler bende görünüşü vs çok seviyorum.
alınır kral eskiden 700dü alınmazdı ama şimdi alınır hem hafif hem şık ayrıca mc oynuyorsanız daha iyisi yok

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
3360 var la bunda. MC oynamıyorsanız worth falan değil.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Mc oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MC oynuyorum zaten yabancı mc kanallarının hepsi bu mouseyi kullanıyor.Bu arada Elraenn'de bu mousenin Glorious Model D kullanıyor.
O zaman alınabilir kıvamda oluyor işte. Model D biraz daha farklı diye biliyorum ama onun hakkında pek bilgim yok.
Çünkü 3360 o fiyata berbat berbat süper pahalı kalıyor. Ama e-spor veya rekabetçi bir oyun meselesi olmayınca, click hızı için tercih edilebilir belki.

Bence alınır sensörü daha iyi olan o fiyat bandında mouse var mı bilmiyorum
Daha ucuza bile var.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
O zaman alınabilir kıvamda oluyor işte. Model D biraz daha farklı diye biliyorum ama onun hakkında pek bilgim yok.
Çünkü 3360 o fiyata berbat berbat süper pahalı kalıyor. Ama e-spor veya rekabetçi bir oyun meselesi olmayınca, click hızı için tercih edilebilir belki.

Daha ucuza bile var.
Bilmiyorum dedim

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Birileri için bilgiyi başkasından edinmek gerçekten ciddi problemlere yol açıyor, sayende şahit oldum.

Bilgi verdim, aferin diyon, amaç ne?
Bilgilenmek senin için bu kadar gurur kırıcı olmamalı bence. En azından şimdiye kadar analiz ettiğimde böyle birine benzemiyordun.

İyilik de yaramıyor.
Ignored.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Birileri için bilgiyi başkasından edinmek gerçekten ciddi problemlere yol açıyor, sayende şahit oldum.

Bilgi verdim, aferin diyon, amaç ne?
Bilgilenmek senin için bu kadar gurur kırıcı olmamalı bence. En azından şimdiye kadar analiz ettiğimde böyle birine benzemiyordun.

İyilik de yaramıyor.
Ignored.
Tamam

Dambıldor

80+ Silver

Daha ucuza bile var.
Hocam kendimde deneyimledim 3360 ve üstü sensörlerin hiç bir farkı yok. Neye dayanarak yapıyorsunuz yorumları?

Top Bottom